MODA

Gardrobunuzda Bulunması Hayat Kurtaran 5 Şey

Gardırobunuzda-Bulunması-Hayat-Kurtaran-5-Şey1

Acil bir toplantı, hiç hesapta olmayan bir davet, planlanmamış bir kokteyl, iki ayağı bir pabuca sokar. Böyle ani durumlar için gardropta hazır olda bekleyen belli başlı kurtarıcı parçalarınızın olması işinizi kolaylaştıracak ve size pratik ve hızlı bir şıklık sağlayacaktır. Bu parçalarla göz alıcı kombinasyonlar yapmak da  tamamen sizin hayal gücünüze ve yaratıcı tarafınıza kalmış…

İşte gardrobunuzda bulunması hayat kurtaran 5 şey

Beyaz tişört: İster bisiklet yaka, ister V yaka kısa kollu beyaz tişörtler, gardropların en fonksiyonel  üyelerindendir. Şık bir davete giderken bile kullanabileceğiniz bu üyeyi, blu jean, kruvaze ceket ve ince topuklu stilettolarınız ve şık aksesurlarınızla kombinleyerek gayet hoş bir stil oluşturmanız mümkün.

Jean Pantolon: Jean pantolonlar sadece spor tarzın değil, aynı zamanda şık bir stilin de öncüleridir. İyi kesimli bir Jean pantolonu, şık ceketler, şık ayakkabılar, gösterişli kemerlerle kullanabilir; kendinden emin ve çağdaş bir çizgi yakalayabilirsiniz. Dolabınızda muhakkak bulunması gereken kıyafetlerden biri olan Jeanlar, gerçek birer kurtarıcıdır.

Renkli Atletler: Gardrobunuzda çeşit çeşit renkli atletiniz varsa, çok fazla kıyafetiniz varmış algısı oluşturabilirsiniz. Kazaklar, hırkalar, ceketler, gömlekler, bolerolar ve hatta yazlık elbiselerle bile kombinlenebilen renkli atletleri tek başına da kullanabilir ve zengin bir gardrop hissi oluşturabilirsiniz. Aynı pantolunu değişik renk atletlerle kullandığınızda, çok kalabalık bir koleksiyon oluşturursunuz. Bu aynı zamanda çok fazla seçeneğinizin olması anlamına da gelir. Özellikle yaz aylarında ince merserize ve penye hırkaların içine de giyebilen atletler cıvıl cıvıl bir şıklık  sağlar.

Kalem Etek: Kalem etek kadın şıklığının en özel parçalarından birisi kuşkusuz. Üzerine giyilecek şık bir gömlek ve ince topuklu ayakkabılarla son derece zarif ve kadınsı bir çizgi sunan kalem etekler, dar zamanların hayati kurtarıcılarıdır aynı zamanda. Blazer ceketlerle, salaş kazaklarla, kısa üstlerle de harika duran kalem etekler, ani davetlerin  bir numaralı kurtarıcılarıdır. Siz siz olun, gardrobunuzda birkaç adet değişik renkte kalem etek bulundurun ama ilk tercihiniz siyahtan yana olsun…

Düz renk gömlek: Düz renk gömlekler uyumlu, uzlaşmacı ve her tür kıyafete uyum sağlayan yapılarıyla gardropların demirbaşlarından olmayı hak eden parçalardır. Düz renk gömleklerinizi, kalem eteklerinizle, tayyörlerinizle, blue jean yahut kumaş pantolonlarınızla, ceketlerinizle kombinleyerek, sanki çok fazla alt giyeceğiniz varmış algısı da oluşturursunuz. Kısacası gardrobunuza yapacağınız en mühim yatırımlardan birisi de düz renk gömlekler olmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir