2015 mayo ve bikini trendleri

2015 bikini ve mayo modası

Miami Mercedes Benz Fashion Week ‘de podyuma çıkan mayo ve bikini modellerinden  trend olanları sizler için derledik.Mayo ve bikini modellerinde ilk gözümüze çarpanlar ise;2015 mayo ve bikini modası ,2014 modasına göre oldukça iddialı! Bu iddia kesimlerden ziyade renk ve desenlerden kaynaklanacak.Uzun zamandır mayo ve bikini modasında revaçta olmayan büyük desenler,çiçekli baskılar,geometrik şekiller 2015 yazında plajları renklendirecek.

2015 bikini ve mayo modasında öne çıkan ve trend olması beklenen bir diğer model ise,geleneksel motifler.Özellikle Afrika ve Latin Amerika geleneksel motifleri ,farklı ve tarz sahibi kadınların plajlarda tercihi olacak.

Kesimlerde ise balenli mayolar,iç çamaşırı esintileri ön plana çıkacak.2015 Mayo modasında cesur kadınlar için bir de sürpriz var!Skimpy tarz bikinler bu yaz tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak.

2015 mayo ve bikini modellerinde geometrik şekillerin,monokrom desenlerin etkisi devam etse de,renkli,cıvıl cıvıl desenler ağırlıkta olacak.İşte 2015 mayo ve bikini trendleri !

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top