MAGAZİN

Pelin Öztekin 68 Kilo Verdi!

Rasim Öztekin’in kızı, oyuncu Pelin Öztekin 1 yıl önce geçirdiği mide ameliyatının ardından 151 kilodan 83 kiloya düştü!

Arkadaşlarıyla birlikte tatile giden güzel oyuncu çekildiği fotoğrafları paylaşınca olay oldu. Her olayda ikiye bölünen sosyal medya takipçileri bu konuda da karşı karşıya geldi. Kimi “Şu fiziğe kavuştuğun için helal olsun” dedi. Kimi de “Böyle herkes zayıflar, sıkıysa boğazını tutsaydın” diye eleştirdi.Pelin Öztekin: “Obezite hastası olduğum için normal bir insanın yediği yemekler bile bende fazla kilolara sebep oluyordu. Artık her şeyden tadımlık alıyorum, porsiyonlarım da küçüldü. Erkek arkadaşımla konuştum ve “Sağlığın için ne gerekiyorsa onu yap” dedi. Son halime çok şaşırdı.”Ben seni her halinle seviyorum” dedi.


Kilo verdikten sonra bütün kıyafetlerimi dağıttım. Örneğin bir iş görüşmesine gidiyorum. Bana bakıp “Pelin Hanım hala gelmedi mi?” diyorlar.Yüzüme baktıkları halde beni tanımıyorlar.
BKM Mutfak’ta oynadığı dönemde tanıyıp sevdik Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin’i… Ekibin en kilolusuydu… Bu durumdan ne sevenleri ne de kendisi şikayetçiydi ama sağlık adına kilo vermesi gerektiğini düşünüyordu. Ve bir gün çok ciddi bir karar aldı, tüp mide ameliyatı oldu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir