İLİŞKİLER

3 adımda Manita Ayarlama Tüyosu

Kızlar artık hoşlandığınız erkeği cebinizde bili.. Nasıl mı?, Bayanların hoşlandığı erkeği tavlamasıyla ilgili  3  öneri size

Buzları kırın!

Hoşlandığınız erkekle bugüne kadar hiç konuşma imkanı bulamadıysanız, yaşadığınızı ve hoş bir kadın olduğunuzu ve ona ilgi duyduğunuzu bir an evvel belli et­melisiniz. Nasıl mı?

Gülümseyin; Bir erkeğin dikkatini çe­kebilmenin en iyi yolu, ona bakıp tatlı tatlı gülümsemektir. Onunla karşılaştığınızda gözlerini yakalamaya çalışın ve size baktığından emin olunca hafifçe gü­lümseyin, ama sakın abartmayın! Daha sonra da “merhaba” deyip bir sohbet ortamı yaratmaya çalışın!

Relaks olun: “Merhaba” dedikten sonra söyleyecek bir şey bulamayacak kadar gergin hissediyorsanız, sakın he­men paniklemeyin! Hoşlandığınız bir erkeğin yanında güzel sohbet konuları bul­mak biraz zor görünebilir, ama bu aşa­mayı her zaman olduğun gibi davrana­rak rahatça atlatabilirsiniz.

Küçük komplimanlar iyidir: Ona il­tifatta bulunmak için zamanlamanın çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Konuşmanızın hemen başında ona yağcılık yapmaya başlarsanız, kendini kötü duruma sokabi­lirsiniz. Sohbetiniz ilerlediğinde aralara küçük iltifatlar sıkıştırırsanız, yanınızda kendini iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz.

2.Adım

Muhabbeti artır!

Sonunda onunla sohbet ortamı yarat­mayı başardınız. Peki, şimdi ne olacak?

Meraklı olun: Kendinden bahsetmesini sağlayın.

Sizden çok konuşuyorsa: Eğer sizinle sohbet etmek için çok istekli gö­rünüyor ve yanınızda bülbül gibi şakıyorsa endişelenmenize hiç gerek yok. Tek yapmanız gereken, gözlerinin içine bak­mak ve onu dikkatle dinleyip konuyla ilgili sorular sormak.

Ortak yönlerinize bakın: Tüm sohbetlerinizin sonunda tek bir ortak nokta bile bulamıyorsanız, birbiriniz için yara­tılmadığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz. Ama durun, hemen önyargılı olmayın! Sevdi­ğiniz kitapları sevmiyor, izlediğiniz filmler­den zevk almıyor olabilir, ancak bu, si­zin anlaşamayacağınızı göstermez. Bi­raz sabırlı olun, onun zevklerine saygı duyun, siz de kendinizinkilerden bahsedin.

3.Adım

Şifresini çözün!

Gözlere dikkat:Vücut dili

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir