Sarkmalara, Kırışıklıklara Etkili Yöntem

Yıllar hızla geçerken geride bazı hatıralar, izler bırakıyor. Cildimiz de bu durumdan nasibini alıyor. Biz yaş alırken cildimiz de yaşlanıyor ve kolajeni kaybederek kırışmaya ya da sarkmaya başlıyor. Özellikle erkeklerde cilt kadınlara göre sıkılığını daha hızlı kaybediyor. Bu durumu gidermek için yapılan bazı yöntemler var ki bunlardan biri de Hi-Fu Focuslu Ultrasound yöntemi.

HI-FU (Odaklanmış, yüksek yoğunluklu ses dalgası) deri altında istenilen derinlikte etki sağlayan ultrasound sistemidir ve bu sistemle deri sarkmaları ve cilt yenileme yapılıyor. Bu amaçla tüm yüzde; en sık alın, kaş, göz kapağı bölgesi, yanak, boyun bölgelerinde sarkma ve kırışıklıklar için kullanılıyor. Bu enerji deri altı dokuyu yüksek ısılara ulaştırarak kontrollü bir şekilde, nokta şeklinde yanık alanları oluşturuyor. Deri yüzeyinde hiçbir etki yapmadan, direkt istenilen derinlikteki hedeflere nokta atışı yapıyor. Bu şekilde uyarılmış kolajen üretimi ile yaklaşık 3-6 ay içinde sıkılaşmış ve kendini yenilemiş bir cilt sağlıyor.

Ayrıntıları okuyan sabırsız erkeklerin aklına gelen bir soruyu da yanıtlamış olalım. “Kaç seans ve ne kadar sürede yapılıyor?” sorusunun cevabı ise erken sıkılan, sabırsız erkeklerin için rahatlatıyor. Genellikle tek seansta yüksek başarı sağlayan yöntem istendiğinde birkaç ay içinde tekrarlanabildiği gibi, diğer cilt gençleştirme yöntemleri ile de güvenle ve etkili şekilde kombine edilebiliyor.

Yöntemin sunduğu en büyük avantajlarının başında ise derinin dış yüzeyinde hiçbir etki yapmıyor olması ve sosyal hayatı engellememesi geliyor. Bu avantajlar hastaların genel olarak basit lokal anestezi ile rahat bir şekilde yapılan 30-45 dakikalık uygulamadan sonra dikkat edilmesi gereken özel bir durum da söz konusu değil.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top