GÜZELLİK

Oksijenli yeşil çay kürü ile cildinizi tazeleyin!

Oksijenli yeşil çay kürü ile cildinizi tazeleyin!

Yeşil çay oksijen bakım kürü ile yüz cildimizdeki nem, oksijen eksikliğini tamamlayıp gerekli fonksiyonlarını dengeleyerek canlanıp tazeleniyor!

Oksijenli yeşil çay kürü ile gelen gençlik

Kış mevsimindeyiz. Baharı karşılayacağımız şu günlerde kış mevsiminin cildimize ve vücudumuza bıraktığı olumsuz etkilerini yaşıyoruz. Karaciğerimiz ve cildimiz yoruldu, tükettiğimiz yağlı yiyecekler sebebi ile cildimiz ve vücudumuz da yağ birikimi oldu.

İçinde bulunduğumuz mevsim ve önümüzdeki bahar mevsimi yaklaşmasına karşın yenilenme ihtiyacı olan cildimiz için doğanın en etkili içeriklerinden olan yeşil çay oksijen bakım kürü ile yüz cildimizdeki nem, oksijen eksikliğini tamamlayıp gerekli fonksiyonlarını dengeleyerek canlanıp tazeleniyor.

Bir çok ünlünün de tercih ettiği ve uygulattığı cilt yaşlanmasına karşı ‘’Geeren Tee’’oksijenli yeşil çay kürü.

Nasıl Uygulanıyor;

İlk aşamada: Yeşil çay temizleyici ile cildin keratin tabakasına fiksliyerek taze, sağlıklı ve pürüzsüz doku elde ediliyor.

İkinci aşamada: Özel cihazla uygulanan serum saf oksijen basıncıyla cilde nüfuz ettiriliyor. Cilt hücrelerini besleyerek kendini yenileme yeteneği uyarılmış oluyor.

Üçüncü aşamada: Yeşil çay kompresi rahatlatıcı masaj ile cilde gerekli özleri vererek gençlik kazanıyor.

Dördüncü aşamada: Yeşil çay maskesi ile yüz ve boyun kaslarının güçlendirilmesi, gözeneklerin sıkılaştırılması ve doku lifleri beslenerek taze, sağlıklı, pürüzsüz cilt elde ediliyor ve gençlik kazanıyor.

Sağlıklı güzellik dolu günler dileği ile

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir