GÜZELLİK

Muhteşem Dumanlı Göz Makyajı

timthumb (3)

Günümüz dünyasında kadınların en çok beğenisini alan ve erkekleri baştan çıkartan göz makyaj stili olarak belirlenen dumanlı göz makyajını yaparken artık kendinizden başka hiç bir şeye ihtiyacınız yok. Aşağıda belirttiğimiz 8 yolu sırasıyla uygulayarak muhteşem bir göz makyajı yapmış olacaksınız.

Dumanlı Göz Makyajı İçin 8 adım

1. Göz kapaklarınıza bir primer sürerek makyaja hazırlayın

2. Nötr renkli bir göz farını göz kapağının tamamına sür.

3. Üst kipriklerinizin diplerine göz kalemi çekerek bu çizginin orta kısmının biraz daha kalın olmasını sağlayın

4. Alt kiprik diplerinin içinde 3. adımda anlatılanı tekrar edip dahasonra çizdiğimiz çizgiyi aplikatör yada parmağınızla dağıtarak buğulu bir görüntü veriyoruz.

5. Göz kapaklarınızın dış köşelerine ve kaş kemiğinin hemen altına boyunca koyu renkli far uyguluyoruz, bunu uygulamak için önerimiz olarak yassı ve orta boylu bir fırça kullanmalısınız.

6.  Far uygulamasından sonra temiz bir fırça kullanarak göz farını dağıtıyoruz.

7. Parlak bir far yardımı ile göz kapaklarının ortasına ve göz pınarlarına birer nokta koyup parmağımızla hafifçe dağıtıyoruz.

8. İki kat maskara sürerek makyajımızı tamamlıyoruz.

YAPILAN MAKYAJI DAHA GÜZEL HALE NASIL GETİREBİLİRSİNİZ. ?

Göz kaleminizi kullanmadan önce açmadan sıcak suda 20 saniye bekletin, daha sonra sıcak sudan çıkarıp biraz soğutun. Sürülebilir sıcaklığa geldiğinde göz kapaklarınızın kirpik diplerine yakın kısımlarına dağınık ve rast gele bir şekilde kalemi sürün. Alt kiprik dipleriniz içinde aynı işlemi uygulayıp kalemin arkasındaki sünger veya aplikatörle kalemi buğulu hale getirin. Daha koyu bir görünüm olsun istiyorsanız bu işlemi yine tekrarlamayı unutmayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir