GÜZELLİK

Kaz Ayakları Estetiği

Bayanların ragatsızlık duydukları şeylerden biride göz çevresindeki kaz ayaklarıdır,Sürekli kaşlarını kaldırdıkları için alın çizgileri derinleşir ve gün bitiminde baş ağrıları olabilir. Alın, kaşlar ve üst göz kapaklarından oluşan üst yüz bölgesinde yapılan gençleştirme işlemleri arasında; alın ve şakak germe işlemleri, kaş kaldırma ameliyatları, kaş askıları, üst göz kapağı ameliyatları (üst blefaroplasti), alt göz kapağı ameliyatları, orta yüz germeler, dolgu ve botox uygulamaları sayılabiliyor.

Yanlış Estetik Uygulamalarına Dikkat
Üst yüz bölgesinin gençleştirilmesi sırasında kaşların gereğinden fazla kaldırılarak yüzde sürekli bir hayret ifadesine yol açan yanlış uygulamalara dikkat çeken Yücel; bu nedenle ameliyat öncesinde hastanın gençlik fotoğraflarını isteyerek kaş-göz mesafesinin eski halini görmenin yerinde olacağını belirtiyor.

Özellikle erkek hastalarda bu mesafenin fazla açılmaması ve kaşların yükseltilmemesine ayrıca dikkat edilmesi gerekiyor. Son olarak, iyi yapılan bir ameliyat görünümünüzü hemen değiştirip, bakışlarınızı gençleştireceğini unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir