GÜZELLİK

Erkeklerin Çekici Bulduğu 6 Kusur

timthumb (2)

Kadınların kusur olarak gördüğü bir çok şeyi erkekler aşırı derecede çekici buluyor. Fazladan bir kaç kilonuzu, saçınızda bulunan beyazlıkları, göbeğinizi dert edinmenize gerek yok çünkü erkekler bunları çekici görüyor. Araştırma sonuçlarına göre kendilerince sorun olarak belirtilen bir çok kusuru erkekler zevk verici estetik özellik olarak betimliyor.

İşte Erkeklerin Çekici Bulduğu 6 Kusur

1. Ayva Göbek : Kadınlar her ne kadar düz bir karna sahip olmak için uğraşsada erkekler ayva göbekli kadınları daha çekici buluyor.

2. Kemikli Burun : Bilindiği üzere burun insan görüntüsünde çok önemli bir yere sahiptir. Bu yüzden kadınlar daha estetik ve olabildigince kemik görüntüsünden arındırılmış burunları olmaları için ugrasırlar, ama aslında erkekler daha kemiksi burunlu kadınları çekici bulmaktadır.

3. Kısa Boy : Belki uzun bacak her erkeğin asla hayır diyemeceği bir özellik olabilir, ancak kısa boylu kadınların kendilerinde bunu kusur olarak görmemeleri gerekir, yapılan araştırmalara göre minyon tipli kadınları erkeklerin çoğu daha sevimli buluyor.

4. Çiller : Yüzünde çil olan kadınlar artık onlarla kendilerini boğmaktan vazgeçsinler, çünkü erkekler çilleri çok seksi buluyor.

5. Sıfır Beden Sorunu : Kadınlar artık bu kadar aşırıya gitmemeleri gerekmektedir, çünkü erkekler kadınlara sarıldıklarında onları hissetmek isterler. Aşırı sıfır beden beraberinde sıfır ilişki ve sıfır duygu getirmektedir, erkeğinize kendinizi hissettirecek seviyede kalmanız yeterlidir.

6. Küçük Göğüs : Kadınların takıntılarından biri olan göğüs ebatı aslında çok ters bir mantığa sürüklüyor erkekleri. Erkekler küçük göğüsleri daha çekici görüp daha diri kaldıklarını belirtiyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir