GÜZELLİK

Elma ile güzelliğinize güzellik katın

Elma-ile-guzelliginize-guzellik-katin-640x320

Vücudumuza faydaları dokunan etkili ve vazgeçilmez meyvelerden bir tanesi de elmadır. Elmanın hem kendisi hem de sirkesi o kadar işe yarar ve faydalı ki sağlık uzmanlarının bir numaralı tavsiyesi olup çıkıyor.

Elma, başta cilt bakımı olmak üzere ardından saç bakımı, sivilceler, ciltteki akne ve lekeler şişmanlık, vb. problemlerin çözümünü kolayca karşılayan meyvedir. Bu problemlerin üstesinden gelebilmek için sadece elmaya ihtiyacınız var. Üstelik elmanın kendisinin yanı sıra, sağlıkla ışıldayan saçlara ve güzel bir vücuda sahip olmak elma sirkesinin kullanımından geçer.

Elma sirkesi kullanarak etkili karışım elde etmenin 2 formülü

1) Saç diplerinde kepek problemi yaşayanlar için

Saç diplerinizdeki kepeklerden kurtulmak ve bakımlı ,gür saçlara sahip olmak istiyorsanız saçlarınızı yıkarken son durulama esnasında 1 litre su içerisine 1 çay bardağı olmak üzere elma sirkesi  ekleyin ve hazırladığınız karışım ile saçlarınızı durulayınız. Saçlarınızı her yıkama sonrasında bu uygulamayı bir süre yapmaya devam ediniz. Kısa süre sonra saçlarınız inanılmaz parlaklığa kavuşacak ve canlılığını kazanacaktır.

2) Yüzündeki sivilceler ile baş edemeyenler için

Cildinizin güzelleşmesinin yanı sıra, sivilcelerinizin de yok olmasını istiyorsanız bu uygulamayı yapmanız faydalı olacaktır. Bir kase içerisine bir çay bardağı elma sirkesi koyun, üzerine de yarım çay bardağı su ekleyin ve ikisini iyice karıştırın. Hazırlamış olduğunuz pamuğunuzu oluşan karışıma batırıp sivilcelerin üzerine uygulayın. Cildiniz eskisinden daha sağlıklı bir hale gelecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir