GÜZELLİK

2015 erkek saç modelleri

Son zamanlarda kafamızı ne tarafa çevirirsek erkeklerin karizmatik ve havalı saç modellerini tercih ettiklerini görüyoruz. Son iki yıldır ise asimetrik saç modelleri devam ediyor ve bu sayede de çok daha karizmatik ve daha havalı bir görünüm elde ediliyor. İşte moda olan 2015 erkek saç modelleri…

2015+erkek+sa%C3%A7+modelleri

Ortaya fazla iddialı olmayı sevmeyen erkekler için bile çok ideal olan havalı saç modelleri çıkıyor ve bu sayede de abartıdan uzak olarak çekicilik sağlanabiliyor. Erkeklerde genel olarak tercih edilen saç kesimi modelleri kısa olanlardır. Çünkü kısa saçlar kullanım kolaylığına sahiptir ve risk almadan doğal bir görünüm sağlanabilmektedir. 3 numara denilen kısa saç modellerinin yanı sıra erkeklerde önleri uzun ancak arkaları ve yanları da oldukça kısa olan saç modelleri de oldukça dikkat çekiyor.

Saçın şekillendirilmesi aslında gözde büyüyecek kadar zor bir iş değildir. Tek yapmanız gereken şey saçınızı yıkamak ve saç kremi sürerek geriye doğru hafifçe taramaktır. Elleriniz ve parmaklarınız yardımı ile de doğal dalgalar oluşurarak gün boyu etkisinin sürmesini sağlayabilirsiniz. Bu işlemi yapmak sadece 2 dakikanızı alır. Yanlız saçlarına şekil vermek için jöle kullanmamaya özen gösterin. Losyon gibi hafif bir yapıya sahip olan saç kremlerini tercih etmeniz sizin her zaman yararınıza olacaktır. Düz ve yapımı oldukça kolay olan modeller erkeklerin son zamanlarda en çok tercih ettikleri modeller içerisinde yer alıyor. Geriye doğru taranmış düz erkek saç modelleri ise adeta son zamanların gözdesi olmuş durumda. Ön saçları oldukça uzun tutup daha sonra arkaya tarayıp spreylemek oldukça fazla kişi tarafından yapılır hale gelmiş.

Klasik düz erkek saç modellerinden de asla vazgeçmeyen erkekler yok değil. Bu modellerin de zaten hiç bir zaman modası geçmediği için erkekler bu modeli hep tercih etmekte ısrarlı oluyor. Özellikle 15 yaş ile 30 yaş arasında bulunan erkeklerin diğer yaş gruplarına göre daha çok saç yapmaya özendikleri de aşikar bir durum. Bu yaş grubundaki erkekler genellikle dikkat çekici, dinamik ve havalı saç kesimlerine yöneliyor. Bayanların da erkeklerin saç modelleri ile ilgili bir çok duygu ve düşüncesi bulunuyor. Bu sebeple de bayanları etkilemek isteyen erkeklerin her zaman havalı saç modellerini tercih ettiklerini görüyoruz.

Erkeklerin saçlarının kesim tarzı ne olursa olsun saç şekillendirmek için bir çok yöntem günümüzde kullanılır hale gelmiştir. Bu teknikler ve ortaya çıkan stiller ile de erkekler hem kendi tarzlarını ortaya çıkarır hem de bulunduğu ortamda tüm dikkatleri üzerine çeker. İyi bir saç modeline sahip olan ve çevresindeki kişilerin beğenisini almış saç modellerisayesinde erkeklerin kendilerine olan özgüvenleri artış gösteriyor. Saç modeli aslında ne kadar basit bir konu gibi görünüyor. Gerçekte ise asla basite alınacak bir konu değildir. Çünkü saç modelleri yüzün duruşunu değiştirir ve bireyin kişiliğini temsil eder.

Günümüzde kızlar tarafından da erkek saç modelleri için bir çok eleştiri yapılıyor. Bir erkeğin saç modeli eğer çok farklı ve değişikse, giyinişi de birazcık farklı ise kızlar o erkeğe direk serseri muamelesi yapıyor. Bu durumun olmaması için yapılmış olan saç modelinin yanında giyinişe de dikkat etmek gerekmektedir.

Saçlara model verebilmek için bir çok kişinin zorlandığı da değinilmesi gereken ayrı konular içerisinde yer alıyor. Eğer saçınıza model vermekte zorlanıyorsanız ya da daha fazla saç modeli yapımına sahip olmak istiyorsanız bunu işinin ehli olan kuaförlerden yardım alarak da rahatlıkla halledebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir