Zayıf görünmek için giyim tüyoları

Zayıf görünmek için giyim tüyoları

Sizin de hemen hemen her hemcinsiniz gibi vermeniz gereken 5 kilo fazlanız varsa diyetten önce bu tüyolarda işinize yarayabilir. Giyim kuşam uzmanlığı sayesinde birkaç kilo fazlanız varsa bunları saklayıp daha zarif bir görüntü elde edebilirsiniz.


– Öncelikle yapmanız gereken gardolabınızda her zaman tek parça bir elbiseye yer vermek. Bu elbise seçiminizin siyah ya da lacivert olması gerektiğini hatırlatmamıza gerek bile yok.


– İkinci yapılması gereken yüksek bel bir pantolon edinmek. Yüksek bel pantolonlar kişiyi olduğundan daha uzun göstermekle birlikte mide ve göbek bölgesindeki fazlalıkları da kamufle etmekte oldukça başarılılar.


– Diğer yapılması gereken yüksek topuklu ayakkabı giymek. Topuklu ayakkabınızı özellikle şık siyah bir İspanyol paça pantolun ile tamamlamak kesinlikle sizi olduğunuzdan daha zayıf ve uzun gösterecektir.


– Karışık desenli elbise ve üstlerden vazgeçin. Karışık desenli üstler sizi olduğunuzdan daha kilolu bile gösterebilir. Bizim amacımız ise olduğumuzdan daha zayıf görünmek.


– Yüksel bel etekleri kullanırken gömlek ya da üstlerinizi eteğin içinde kullanın. Bu durum özellikle bel bölgenizin daha ince görünmesine yardımcı olur.


– Kumaş seçimine dikkat! Çok ince kumaşlar iç belli ettikleri için fazlalıları da göz önüne sermekte ustadırlar. Bu nedenle biraz daha tok ve iç belli etmeyen kumaşlar seçmeye özen gösterin.




Kadinvekadin.net özel haberidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir