YUMUŞAK DOKUNUŞLARIN ADI; SERTEX “SIN BRANN”

Bu sezon tüm mobilyalarda Sertex’in trend rüzgarı esiyor. Esnek zemin özelliği ve yumuşak tuşesiyle beğeni toplayan Sertex’in SIN Brann koleksiyonu, on beş farklı renk seçeneğiyle ev, ofis ve bahçelerinize yaz esintilerini getiriyor. Sertex’le oturma gruplarınızı yenilemenin şimdi tam vakti.

Evler, ofisler, bahçeler trendlere göre yenileniyor. Mobilyalarınızın tarzınızı yansıtmasını istiyor, aynı zamanda trendlere de uygun olmasını istiyorsanız Sertex SIN Brann tam size göre.

Esnek ve dolgun zemin özelliği ve kendine özgü yumuşak tuşesiyle beğeni toplayan Sertex SIN Brann, kremden kırmızıya, lacivertten griye kadar birbirinden farklı on beş trend renk seçeneğiyle fark yaratırken, özel teknik ile verilmiş derin ve deri görünümlü deseniyle göz dolduruyor. SIN Brann’in yüzeyine dokunduğunuzda yumuşak ve güzel tuşeyi hemen fark edeceksiniz.

Tüm mobilya uygulamalarında kullanılabilen SIN Brann, insan sağlığını tehdit eden fitalat gibi zararlı maddeleri barındırmamasıyla bir numaralı tercihiniz olmaya devam ediyor. Sezonun trendine ayak uydurmak ve yaşam alanlarınızın havasını değiştirmek için Sertex’in bu çok özel koleksiyonu SIN Brann’i mutlaka görün.

Sertex_SIN Brann2

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top