YENİLENME ZAMANI

CİLDİNİZİ SONBAHARA THANN İLE HAZIRLAYIN

THANN’ın birbirinden özel koleksiyonları ile cildiniz sonbaharda da ışıldamaya devam ediyor

Doğal terapiyi modern dermotoloji bilimi ile birleştirerek kapsamlı bir bakım deneyimi sunan Uzakdoğu’nun bir numaralı cilt bakım markası THANN sonbahara özel olarak seçtiği koleksiyonları ile cildinizin  savunma mekanizmasını güçlendirerek mevsim değişikliğinin etkilerini en aza indiriyor ve yazın güneşin etkisiyle yıpranan  cildiniz için komple bakım sunuyor.  Böylece cildiniz sonbaharda da sağlıklı, taze ve bakımlı görünmeye devam ediyor.

 THANN Rice Collection Yulaf Özlü Yüz Peelingi; cildi etkin bir şekilde temizleyen THANN Yulaf Özlü Yüz Peelingi; yulaf içeriği ve pirinç özü sayesinde cildi en iyi şekilde besliyor. Ebegümeci, içerdiği A,B ve C vitamini sayesinde cildi derinlemesine nemlendiriyor ve güçlenmesine yardımcı oluyor. Asya’da üç bin yıldır bilinen doku bozuklularının azalmasına yardımcı olan “gotu kola” bitkisi ise cilt üzerinde sakinleştirici etki yaratıyor.

 

THANN  Rice Collection Detoks Etkili Kil Maskesi; doğal kil bileşimleri sayesinde toksinleri  en iyi şekilde yok eden bu kil maskesi  gözeneklere yerleşmiş kirleri temizliyor ve cildi yeniliyor. İçeriğinde bulunan salatalık ve gül özleri cildi yumuşatırken, pirinç özü sayesinde ise cildin beslenmesine yardımcı oluyor.

THANN Aromatic Wood Aromaterapi Vücut Peelingi;  içerdiği pirinç özü, deniz tuzu ve bitki özleri  sayesinde ölü deriyi temizleyerek cildi derinlemesine nemlendiriyor. Portakal yağının içerisinde bulunan AHA cildi arındırıyor, muskat yağı ise stresi azaltmaya yardımcı oluyor.

THANN Shiso Özlü Kakaolı Vücut Yağı; içerdiği meyan kökü, kakao yağı ve Shiso özleriyle cildi beslerken kuru ve hassas ciltleri sıcaktan, UV ışınlarından ve zararlı çevresel kirlilikten en iyi şekilde koruyor. Kakao yağı cildi güçlendirirken meyan kökü özü cilde doğal  bir parlaklık kazandırıyor. Shiso özü ise anti-oksidan özelliği sayesinde cildi koruyor ve tazeliyor.

THANN Sea Foam Pirinç Özlü Vücut Sütü;  yağ asitleri, E vitamini ve eşsiz Y-            Oyrzanol açısından zengin olan yüksek kalitede pirinç özü içeriyor. İçeriğindeki Y-            Oryzanol ile UV  ışınlarının derinin alt tabakasına geçmesini engelleyen THANN    Sea Foam Pirinç Özlü Vücut Sütü, cildinizi derinlemesine nemlendirerek ipeksi bir          görünüme kavuşturuyor.

 

THANN Shiso Özlü Saç Maskesi; seramid, protein ve doğal bitki özleri ile saçları kökten uca onarıp güçlendirirken, kimyasal işlemlere ve güneşin kurutucu etkisine karşı da koruyor. Shiso” bitkisi saçın nemini korumasına yardımcı olurken buğday proteini ve jojoba yağı ise saçlarınızın parlak ve canlı görünmesini sağlıyor.

AW - Detoxifying Shampoo white Rice - Detox Clay Mask black Rice - Oatmeal Face Scrub white SF - Body Milk NEW white SF - Salt Scrub white Shiso - Body Butter 100 g white

 

THANN Aromatic Wood Detox Özellikli Şampuan; saçları derinlemesine temizliyor ve güçlendiriyor. Özellikle      saçınızın gün boyu hava şartlarından ve dış faktörlerden     etkilenmesi sonucu          oluşan olumsuz baskılardan saç ve saç            derinizi etkin şekilde          koruyor. Bitki özleri             sayesinde saçı nemlendirirken,  portakal ve mandalina yağlarının             içerdiği AHA             sayesinde şekil vericilerin kalıntılarından arındırıyor. Zeytin ve ayçiçek    yağı ise saçınızı besleyip  ekstra parlaklık veriyor.

 

THANN Aromatic Wood Doğal Saç Kremi; %100 bitkisel özlerin faydaları baz alınarak geliştirilen bu saç kremi saçın doğal nem dengesini en iyi şekilde koruyor. Saçı en mükemmel şekilde beslerken, sağlıklı, ışıltılı ve göz alıcı görünmesini sağlıyor.

 

Yüz ve vücut bakımından, saç bakımı ve ev aromaterapi ürünlerine, özel olarak üretilmiş mumlardan kokular ve geleneksel üretim teknikleriyle elde edilmiş özel parçalara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan THANN, cilt bakımında mucizevi shiso bitki özlerini kullanan ilk marka olma özelliğini de taşıyor.

 

Çevreye olan duyarlılığını en üst seviyede tutan marka doğaya dost ürünleri, hayvanlar üzerinde testlere ve çocuk işçi çalıştırılmasına karşı duruşu ile de övgü topluyor.

 

THANN ayrıca tüm dünyada birçok prestijli havayolu ve 5 yıldızlı otel tarafından da tercih ediliyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top