Tuba Büyüküstün saçını 3 numaraya vurdurdu

  • Koç: Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Ailenizi ilgilendiren bir olayla ilgili performans sergileyeceksiniz. Onların sağlık sorunları sizin için sevindirici olacaktır.

  • Boğa: İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissediyorsunuz.

  • İkizler: Dostluk duygularının temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün, iletişim konusunda performansınız yüksek.

  • Yengeç: Yeni bir yapılanma içindesiniz ve çevre koşullarına kuşku ile yaklaşabilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü kullanmak için bir çok fırsat bir araya gelecek ve sistemli yapınızla kısa zamanda olayları, belli bir düzen içinde formülize edebileceksiniz. Yapmak istediğiniz çok şey var ve olaylara temkinli yaklaşmalısınız.

  • Aslan: Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmemelisiniz. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

  • Başak: Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Siz her zaman kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu gün.

  • Terazi: Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Her zaman, geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarla ilgili, sınırlarınızı genişletme isteğinizi, çevresel koşullarınızla birlikte değerlendirmelisiniz.

  • Akrep: Duygu karışıklığına neden olabilecek olayları mıknatıs gibi kendinize çekiyor, aşkta kargaşayı seviyorsunuz. Motivasyonunuzu bozacak olaylardan uzak kalmayı deneyin. Sizi sinirlendirecek sosyal ilişkileri asgariye indirmenizde yarar var.

  • Yay: İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz. Sizi zorlayacak olaylar gelişebilir.

  • Oğlak: Sevgilinize karşı hissettiğiniz duyguların karışık olması gerilim hissetmenize neden olabilir. Hemen bir karar vermeyin ve aklınıza gelen ilk düşünceleri sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. Kendinizi yazarak ifade etme yolunu seçebilirsiniz. Çalışmalarınızı planladığınız gibi sürdüreceksiniz. Ancak, kararsızlıklara neden olabilecek gerilimler olabilir. Fakat, büyük bir istekle yeni girişimlerde bulunmaya devam edeceksiniz. Bütçenizdeki denge bugünlerde biraz bozulabilir. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız bu günden itibaren çok hafifleyecek

  • Kova: İçsel güven duygusunu hissetmek istediğiniz bir gün içindesiniz. Bugün, karşınızdaki kişiden çok şey bekliyor ve konuşmalarınıza yoğun duygular yüklüyorsunuz. Hedeflerinizi maddesel beklentilerinizle eş değerde tutmak için gerekli bağlantıları yapıyor ve finans konularında isteklerinizi yapılandırmak istiyorsunuz.

  • Balik: Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz

  • Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir