SONSUZ BAĞLILIĞIN SEMBOLÜ ALYANSLAR ATLANTİS’TE

Türkiye’nin lider altın ve mücevher markalarından Atlantis, 2013 alyans koleksiyonuyla dikkatleri üzerine topluyor. Alyans koleksiyonuyla farklılık arayan ve kendini özel hissetmek isteyenlerin isteklerine cevap veren Atlantis, evlilik yolundaki çiftlerin mutluluğuna eşlik ediyor.

Kuyumculuk sektöründe 45 yıldır faaliyet gösteren Atlantis, 2 bini aşkın ürünüyle her zevke hitap ediyor. Koleksiyonları arasında bulunan sonsuz bağlılığın sembolü alyanslar, çiftlerin mutluluğuna eşlik ediyor. Evlilik hazırlığındaki çiftlerin heyecanlı seçiminde şık koleksiyonuyla birlikte kolaylık sağlayan Atlantis, çiftlerin gözlerindeki ışıltı olmanın sevincini yaşıyor.

Atlantis mutluluk alyansları, özel tasarlanmış koleksiyonunda üzeri taşlı ve el işlemeleri ile  kadınların tercihi olurken, erkeklerin ise sade dünyasına yakışan alyans çeşitliliğiyle  her zevke hitap ediyor. Siz de bağlılığınızın sembolü olacak alyansların özenle seçilmiş, şık, kaliteli ve değerli olmasını isterseniz , Atlantis’in koleksiyonlarına göz atabilirsiniz.

Atlantis Alyans - 975 TL Atlantis Alyans - 1250 TL Atlantis Alyans-1100 TL

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top