Sıra dışı top model Chantelle Winnie terörü lanetledi

Sıra dışı top model Chantelle Winnie terörü lanetledi

Çocukluğundan beri vitiligo (akderi) hastalığı ile mücadele eden ve America’s Next Top Model (Amerika’nın Yeni Top Modeli) yarışmasıyla üne kavuşan Chantelle Winnie, 10 Ekim Cumartesi akşamı St. Regis Hotel’de gerçekleştirdiği basın toplantısında ilginç açıklamalarda bulundu.


Forum Fashion Week kapsamında Marmara Forum’da podyuma çıkan dünyanın en sıra dışı görünümlü mankeni Chantelle Winnie, 10 Ekim Cumartesi gecesi St. Regis Hotel’de gerçekleştirdiği basın toplantısında özel açıklamalarda bulundu. 4 yaşında karşı karşıya kaldığı vitiligo hastalığı ile nasıl başa çıktığına dair hikayesini basın mensuplarıyla paylaşan Winnie, Türk modasına ve modacılarına ilişkin açıklamalarıyla dikkat çekti.


“Lekelerimle barıştım ve kendimi daha çok sevdim”


Gerçekleştirdiği basın toplantısında hastalığının ortaya çıkış hikayesini paylaşan Chantelle Winnie; 4 yaşında vücudunda çıkan lekeler üzerine annesinin doktora götürdüğünü ve doktorun kendisine Michael Jackson’ın hastalığı olarak bilinen vitiligo teşhisi koyduğunu söyledi. Gençlik yıllarında hastalığından dolayı adaptasyon sorunları yaşadığını aktaran Winnie, “Okulda arkadaşlarım benimle sürekli dalga geçiyorlardı. Kendimi o kadar kötü hissediyordum ki, bu zorbalığa daha fazla tahammül edemedim ve okulu yarıda bıraktım” dedi.


Kendisini sevmekten hiçbir zaman vazgeçmediğini belirten Winnie kimseye aldırış etmeden, dışarıdan gelen tepkilere kulaklarımı tıkayıp kendisi olarak yola devam etmeye karar verdiğini ifade etti. Winnie hikayesine şöyle devam etti: “Lekelerimle barıştım ve her geçen gün kendimi daha çok sevdim. Güzel bir vücudum ve güzel bir yüzüm vardı. Çektirdiğim fotoğraflarımı sosyal medya hesaplarımdan yayınlamaya başladım. Bu fotoğraflarım sayesinde Tyra Banks’in dikkatini çektim ve America’s Next Top Model maceram başladı.”



Yarışmayla birlikte tüm dikkatleri üzerine toplayan Winnie, herkese kusurlarla da güzel olunabileceğini kanıtladı. Yarışmanın ardından basamakları hızla tırmanan Chantelle Winnie, 2015 New York Moda Haftası‘na damgasını vurdu.


Moda için yaşıyor


Basın toplantısında Forum Fashion Week kapsamında Marmara Forum’da modaseverlerle buluştuğunu aktaran Winnie Türk modası ve modacılarına ilişkin açıklamalarda da bulundu. Forum Fashion Week’e katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Winnie, bu gibi etkinliklerin insanların modaya olan ilgilerinin artmasında önemli katkılar sağladığını ifade etti.


Terörü lanetledi


Sıra dışı Top Model Chantelle Winnie, Ankara’daki terör saldırısıyla ilgili Türkiye’ye başsağlığı ve acil şifalar dileyerek terörü kınadı. Kanadalı model, “Hem korktum hem de çok üzüldüm. Barış için bir araya gelmiş insanlara karşı böyle bir eylemde bulunulmasına inanamıyorum” diyerek duygularını paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir