Genel

Samsung No- Frost Buzdolabı alanlar kazanmaya devam ediyor!!

Kampanya dahilindeki buzdolapları ile birlikte Samsung Çamaşır Makineleri

sadece 399 TL’den başlayan fiyatlarla

 İstanbul, Temmuz 2013 –  Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletleri alanlarında pazar lideri olan Samsung Electronics Co. Ltd. tarafından geliştirilen ve yenilikçi teknolojisi ile mutfakların vazgeçilmesi olan Samsung No- Frost buzdolapları beraberinde bir sürpriz ile birlikte geliyor.

 Eylül ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya dahilindeki RT5962DTBWW/TR ve RT5962DTBSL/TR modellerini satın alan Samsung kullanıcıları Samsung çamaşır makinelerine de 399 TL’den başlayan fiyatlarla sahip oluyor.

 

Sade, zarif tasarımı ve sınıfında birçok ilke imza atmasıyla mutfağına düşkün ailelerin dikkatleri üzerine çeken Samsung buzdolapları, Digital Inverter Kompresor ile dayanıklılığını ön plana çıkarıyor. Samsung tarafından geliştirilen Dijital Inverter Kompresör teknolojisi buzdolabının dayanıklılığını arttırırken daha tasarruflu bir enerji tüketimi sağlıyor.  Digital Inverter Kompresor teknolojisinin yanı sıra sahip olduğu Silver Nano Deodorizer teknolojisi ise buzdolabınızdaki bakteri oluşumuna engel oluyor ve buzdolabınızı kötü kokulardan arındırıyor.

 

Gelişmiş Multi Flow soğutma teknolojisi, yiyeceklerin tazeliğinin daha uzun süre korunması için buzdolabı içerisindeki soğutma koşullarını optimize ederken her rafın arka tarafında bulunan hava çıkışlarından dağıtılan soğuk havayla tüm yiyeceklerin eşit olarak soğutulması da sağlanıyor.

 

2399 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan RT5962DTBWW/TR ve RT5962DTBSL/TR ile birlikte Samsung Elmas Kazanlı Çamaşır Makineleri 399 TL’den başlayan fiyatlarla Samsung Digital Plazalarda…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir