Genel

Renklerin Gücünü: Morocco Kolye

Mutlu Gold, Fas’ın dünyaca ünlü saray mozaiklerinden ilham aldığı has taşlardan oluşan Morocco serisini sunuyor.

Has taşların enerjisiyle baharın ışıltılarını birleştiren Mutlu Gold, Morocco koleksiyonu yüzyıllar öncesinden yaratılan renk uyumunu kusursuz şekilde günümüze taşıyor. 13. yüzyıldan günümüze gelen Morocco mozaikleri güçlü tasarım öğeleri ve farklı renklerin zengin karışımıyla Mutlu Gold Morocco koleksiyonuna ilham kaynağı oluyor.

Oluşumları milyonlarca yıl süren ve dünyanın geçirdiği tüm evreleri bünyesinde toplayan ametist, ay taşı, sitrin ve topaz gibi has taşlardan oluşan Morocco kolye renklerin gücüyle şıklığınıza zerafet katıyor.

Mutlu Gold, Fas’ın gizemini yansıttığı Morocco koleksiyonu ile ilkbaharın aksesuarı olmaya aday. Has taşların bir araya gelemsiyle oluşan renk paletini simgeleyen kolyede yeşil altın kullanılıyor. Feminen detayları ve swarovski taşlarıyla hareketlendirilen Morocco kolye şıklığı ile kadınların favorisi olmaya aday.

Yeşil, mavi, vizon, lila ve sarının birlikte kullanıldığı Morocco kolye renk zenginliğini bir arada sunuyor. Has taşlar ve swarovski taşların kusursuz uyumuyla oluşan Morocco kolyeyi hem gündüz hem gece farklı kombinler de kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir