Philips ProCare Airstyler Saç Şekillendiricisi ile 5’i 1 Arada Güzellik

Philips’in yeni ProCare Airstyler Saç Şekillendiricisi ile şimdi kadınlar istedikleri en doğal görünümü, saçlarına zarar vermeden elde edebiliyor. Saçı kuruturken bile şekillendiren Philips’in 5 farklı başlığa sahip çok yönlü saç şekillendiricisi ProCare Airstyler ile düz, dolgun, hacimli ve dalgalı saçlara kolaylıkla sahip olmak artık mümkün!

 İstanbul, Türkiye – Saçlarına zarar vermeden doğal görünümlü saçlar elde etmek kadınlar için büyük önem taşır. Şimdi ise bunun en kolay ve etkili yolu, Philips ProCare Airstyler ile kadınlara ulaşıyor… 5 farklı başlığı ile Philips ProCare Airstyler, düz saçların yanı sıra dolgun, hacimli ve dalgalı saçları da en doğal görünümlerine kavuşturuyor.

Philips ProCare Airstyler Saç Şekillendiricinin farklı başlıkları, kadınlara istedikleri doğal görünümlü saçları elde etme özgürlüğü sunuyor. Toplam 5 farklı başlığa sahip Philips ProCare Airstyler Saç Şekillendirici, saça zarar vermeden daha fazla saç stili elde etmek üzere tasarlandı. Philips ProCare Airstyler Saç Düzleştirici’de bulunan Even Heat Distribution (EHD) teknolojisi, saçı ısının verdiği zararlardan korurken özel olarak tasarlanan plakalar, çok yüksek derecedeyken bile ısıyı eşit olarak dağıtıyor ve böylece çok sıcak noktaların saça zarar vermesini ve saçı kurutmasını engelliyor.

Philips ProCare Airstyler Saç Şekillendiricinin başlıklarından biri, saçta kayarcasına ve özenle doğal görünümlü düz saçlar elde edilmesini sağlarken, saç köklerine nüfus ederek hacim veren başlığı ise dolgun ve sağlıklı görünümlü saçlar yaratıyor. Philips ProCare Airstyler Saç Şekillendiricinin saç fırçası olarak ve saça kıvırcık görünüm vermek için kullanılabilen başlığı, saçta oluşabilecek karışıklıkları engellemek için, başlığın ucu döndüğü zaman fırçaların başlığın içine yerleşmesiyle saçtan kolaylıkla ayrılabiliyor. Bu işlem ile doğal görünümlü kıvırcık saçlar elde edilirken 38mm’lik silindir başlık ile de farklı stilde dalgalar elde edilebiliyor. Özel olarak tasarlanmış bir diğer başlık da saçların kısa sürede kurutulmasını ve kurutucudan çıkan havanın belli bir bölgede yoğunlaşarak istenen stilin yaratılmasını mümkün kılıyor.

Saçlara zarar vermeden daha fazla stil

 Thermoprotect özelliği ile Philips ProCare Airstyler Saç Şekillendirici, optimum kurutma sıcaklığıyla saçın aşırı ısınmasına karşı ekstra koruma sağlıyor. 3 farklı ısı ve hız ayarı da saçlar için en uygun sıcaklığın seçilmesini mümkün kılıyor. İyonik bakım da saçtaki negatif yüklü iyonları nötr hale getirerek saçın elektriklenmesini önlüyor ve parlak görünmesini sağlıyor.

Philips Saç Bakım Uzmanı ve Saç Bilimi Enstitüsü Başkanı Marilyn Sherlock ile Philips Saç Bakımı Artistik Direktörü Andy Uffels, Philips ProCare Airstyler Saç Şekillendirici’nin geliştirilmesi ve kadınların istedikleri saç şeklini en doğru ve saça zarar vermeden elde etmesi konusunda danışmanlık gerçekleştiriyorlar. Marilyn Sherlock, kadınların doğal görünümlü saçlar elde etmek için uzun saatler uğraştıklarını fakat bu sırada saçlarına verdikleri zarardan habersiz olduklarını; Philips ProCare AirStyler’ın ısı ve hız ayarları sayesinde ise daha fazla kontrol elde ederek kendileri için en uygun, saçları için de en zararsız saç şekillendirme yöntemine sahip olduklarını ifade ediyor.

 

1 1368172063_HP86DAPBB0060

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top