PAŞABAHÇE, EVLERDEKİ BAYRAM SEVİNCİNE EŞLİK EDİYOR

Yıllardır hayatın her anında tüketicilerinin yanında olan Paşabahçe, cam ürün grubundaki birbirinden farklı ve şık tasarım ürünleriyle tüm ailelerin bayramına renk katıyor. Paşabahçe şekerlikleri, kahve fincanları, şerbet, likör ve kahve yanı su bardaklarıyla bayramlarda sevdiklerinizle beraber geleneksel değerlerimizi yaşamanın keyfini sunuyor.

 Pasabahce-3

Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe, birbirinden farklı tasarım ve renk ürünlerini tüketicilerinin beğenisine sunarken, şerbet, likör, kahve yanı su bardakları, kahve fincanları ve şekerlikleriyle bayramların lezzetini artırmaya devam ediyor.

Pasabahce-2

Yıllardır milyonlarca kişiye en değerli anlarında eşlik eden Paşabahçe, her bayram olduğu gibi bu bayramda da birbirinden farklı renk, boy ve model şekerlik ve servis ürünleriyle sevdiklerinize sunduğunuz tatlara sevgisini katıyor. Paşabahçe, el imalatı veya kristal şekerlikler arasından seçim yapıp çikolata, lokum ve bonibonlarla dolduracağınız hediyelerle geleneksel değerlerimizi yaşatma fırsatı sunuyor.

Pasabahce-1Pasabahce-5

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top