ÖZEL DUDAKLAR İÇİN

ÇARPICI VE ÇEKİCİ DUDAKLAR

Couleur Caramel Lip Gloss  ile hayallerinizi gerçekleştirerek, taze, çarpıcı ve çekici dudaklara sahip olun…

Couleur Caramel’in serisinde yer alan LipGloss’un kremsi yapısı ve nemlendirici içeriğiyle şimdi dudaklar bakımlı ve daha çarpıcı…

Couleur Caramel’in  ruj serisinde yer alan LipGloss’un ultra parlatıcı özelliği, dikkat çekici ve dolgun dudaklara sahip olmanızı sağlıyor. Dudaklara muhteşem bir görünüm verirken ayrıca besleyerek bakım sağlar.

Lipgloss % 100’ü işlenmiş doğal bileşenlerden  minimum % 54’u işlenmemiş organik bileşenlerden  oluşmaktadır. LipGloss Serisinde Pearly Roseberry Red, Pearly Coral, Glam Kiss, Veil of Roseberry, Frosted Chestnuts, Sparkling Foam ve Cherry olmak üzere 7 farklı renk yer almakta….

Yüksek kalite ve renk alternatifleri ile tazelik sağlayan parlatıcılarda yer alan bileşimler dudağı korur ve bakımlı  olmasını sağlar. Bileşiminde yer alan  Organik Hint Yağı dudakları  yumuşatır  ve korur. Kayısı Mumu, yorgun dudakları besler ve canlandırır. Karanja Yağı, dudakları nemlendirerek, yumuşatır ve maksimum konfor sağlar. Afrika Kızıl Çayı Ekstresi  ise dudakların yaşlanmasını azaltan bir anti-oksidandır.

Couleur Caramel  Lipstick serisi  iş hayatınızda, gece  eğlencelerinde, arkadaş buluşmalarında, özel günlerde kısaca hayatınızın her anında  yanınızda olacak.

 

Bakımına ve güzelliğine özen gösteren, cildini önemseyen bayanların ilk tercihi olacak yüzde yüz doğal Couleur Caramel  organik makyaj ürünleri tüm seçkin güzellik merkezlerinden temin edebilirsiniz…

Couleur Caramel’in onaylı birçok onaylı sertifikası da yer almaktadır…

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top