MURAT DALKILIÇ YAĞMURUN AZİZLİĞİNE UĞRADI!

İzmir’in Foça beldesinde bulunan Mambo Beach Club’ta dün gece sahneye çıkan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç “Bir Güzellik Yapsana” şarkısı ve özel dans şovuyla konserine başladı. Canlı Performans olan konser için özel sahne ve ses sistemi bir gün önce kuruldu. İkinci şarkısı “Merhaba Merhaba” ile konsere devam eden ünlü pop müzik sanatçısı Murat Dalkılıç, Foça’nın sürpriz sağanak yağmuruna yakalandı. İlk Defa Foça’da sahne alan sanatçı “Ne zamandır Foça’da konser vermek istiyordum kısmet bugüneymiş, yağmura direnelim şeker gibi erimeyelim” diyerek sevenlerini çoşturdu. İlerleyen dakikalarda yağmur şiddetini arttırdığı halde Mambo Beach Club’a gelen binlerce Murat Dalkılıç hayranı yağmur altında şarkılara eşlik etmeye devam etti.

Sağanak yağmurun azizliğine uğruyan sahne ve ses sisteminden ötürü konser yarıda kaldı ve Murat Dalkılıç “en kısa sürede tekrar Mambo Beach Club’a geleceğini” söyleyerek konseri erteledi.

SIRILSIKLAM EĞLENCE

Murat Dalkılıç’ın ertelenen konserine rağmen binlerce kişi İstanbul Disko Mafya’nın 2 üyesinden biri, İstanbul ve Amsterdam’da Dj okulları olan ve Mambo Beach Club’ın resident  DJ’i İlker Çoşkun’un özel hazırladğı set  ve Wipe Out yarışmasından tanıtan Mc Mali’nin sahne şovuyla, sırılsıklam olmalarına rağmen sabaha kadar yağmur altında dans etmeye ve eğlenmeye devam ettiler. Murat Dalkılıç hayranları “bu yağmur sürpriz oldu, sırılsıklam olduk, konser yarım kaldı ama herşeye rağmen böyle eğleneceğimizi hiç tahmin etmezdik” diyerek ayrıldılar Mambo Beach Club’tan.

SONRAKİ KONSER GİRİŞİ ÜCRETSİZ

Mambo Beach Club, konser için bilet alanların çıkışta bilgilerini alarak, biletlerinin daha sonraki konserde geçerli olacağını açıkladı. Tekrar Mambo Beach Club’a gelecek olan Murat Dalkılıç konserine ücretsiz giriş sağlayabilecekler.

Adres: Mambo Beach Club / Fatih Mah. Oruçreis Cad. No:230 Yeni Foça – İZMİR

Tel: 0232 814 69 59 – 0533 927 75 45 Web: www.mambobc.com

DJ Ilker Coskun - Wipe Out Mc Mali Mambo Beach Club_Murat Dalkilic Hayranlari Mambo Beach Club_Murat Dalkilic Hayranlari_1 Mambo Beach Club_Murat Dalkilic konseri Mambo Beach Club_Murat Dalkilic konseri_1 Mambo Beach Club_Yagmur Murat Dalkilic_Mambo Beach club yagmur altinda konser 1 Murat Dalkilic_Mambo Beach club yagmur altinda konser_1 Murat Dalkilic_Mambo Beach Club_yagmurlu konser Nurdan Erden-Tayfun Gurken

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top