MUCİZELERE İNANIR MISINIZ?

Kérastase, ilk kez yeni saç tellerini açığa çıkarıyor.*

YENİ DENSIFIQUE

Saç Yoğunluğu Aktivatörü

 Kök h ücreler üzerinde yapılan 24 yıllık araştırmalardan esinlenerek herkese görkemli bir saç yoğunluğu kazandırmayı misyon edinen Kérastase, saç yoğunluğu aktivatörü DENSIFIQUE’i yarattı.

 DENSIFIQUE,  saç yoğunluğunu ortaya çıkarmak ve saç sermayesinde önemli bir artış sağlamak için yaratılan Kerastase’ın ilk profesyonel saç bakım ürünüdür. İçerdiği Stemoxydine®Molekülü ile kök hücrelerin işlevlerini etkin bir şekilde yerine getirebilmeleri için az oksijenli ortamı sağlayan DENSIFIQUE, sahip olduğu Yapılandırıcı Polimerler sayesinde de saçlarda anında hacim etkisi göstererek güzelleştirici etkisini ortaya koyar.

Geçmiş zamanlardan beri gücün ve güzelliğin sembolü olan saç yoğunluğunu arttırmak artık mümkün:

Kérastase Densifique ile 3 ayda 1700 yeni saç teli* !

İKİ YENİLİKÇİ KEŞİFVISUEL1

Saç, ömrü hayatımız boyunca devam eden döngüler şeklinde karakterize edilir. Her bir saç aktif durumdan dinlenme (bekleme) durumuna ard arda geçer. Büyürler, dökülürler, tekrarlayan şekilde yeniden büyürler ve yeniden dökülürler. 3 ana evreden oluştuğu bilinen saçın yaşam döngüsünde 4. Fazın varlığı keşfedildi: Uyku Evresi.

Bu evrede saç kökleri adeta uyku halindedir ve hayat kaynağı olarak bilinen kök hücrelerin yenileyici gücüyle yeni saç üretimine hazırlanır. Hormonal etkiler, stres, çevresel faktörler gibi nedenlerle hassas ortamları bozulabilen kök hücrelerin işlevleri yavaşlayabilir. Bu durumda uyku evresi uzar ve saç yoğunluğu azalma gösterir.

*Stemoxydine etkinliği 3 ay boyunca günlük kullanımla 101 kişi üzerinde plaseboya karşı test edildi.

 

İşte bu yüzden, saçın yenilenme potansiyelini arttırmak için, kök hücreleri, kök hücre ortamını ve üstün yenileyici güçlerini korumak gerekir. L’Oréal’in patentli molekülü Stemoxydine® ile kök hücrelerin işlevlerini en iyi şekilde yapabilmeleri için en uygun ortamı yaratan DENSIFIQUE, uyku halindeki saç folikülünü uyandırır ve yeni saç telleri oluşumuna yardımcı olur.

ÖZEL FORMÜL, ETKİLİ BAKIM

Kérastase, DENSIFIQUE ile saç yoğunluğunu artırmak ve daha hacimli saçlar elde etmek isteyen kadınlar için evrensel bir güzellik ritüeli yarattı.

Kök hücre ortamı üzerinde etkili Stémoxydine Molekülü, saça anında hacim veren etkisiyle Yapılandırıcı Polimerler ve ortaya çıkan saçın büyümesini destekleyen B3,B5 ve B6 Vitaminleriyle zenginleştirilmiş özel formülüyle;

 Uygulama Sonrası:

Saçlarda anında yapılanma etkisi

10 Günde:

Daha hacimli ve daha esnek saçlar

30 Gün sonra:

Saç yoğunluğunda artış*

3 Ay sonra:

Ortalama 1700 yeni saç teli**

Oluşumunu sağlar.

*30 gün boyunca günlük kullanımla 122 kadının kişisel değerlendirmesi.

**3 ay boyunca günlük kullanımla 101 kişi üzerinde plaseboya karşı klinik olarak test edildi.

KÉRASTASE DENSIFIQUE

DENFIFIQUE,  10’luk Tanışma Kofresi ve ortalama 1000’den fazla yeni saç teli açığa çıkarmak için 3 aylık program için 30’luk kofre seçenekleriyle özel ve lüks bir deneyim sunuyor.

Özel Tanışma Fiyatıyla:

–          10’luk Kofre 120 TL / 60ml

–          30’luk Kofre 300 TL / 180ml

* Tavsiye Edilen Satış Fiyatı

KERASTASE DER Light CMJN COFFRET3 VISUEL 2V6 VISUEL1

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top