Kızlar asi çocukları sever

Kızlar asi çocukları sever

New York Times, Wall Street Journal ve USA Today’in ‘çok satanlar’ listesine girmeyi başaran Wilder, ayrı dünyalara ait iki gencin her şeye rağmen tutkuyla devam eden aşkını anlatıyor.


Bu bir fedakarlık, aile, dostluk ve aşk öyküsü…


Zıt kutupların çekimi


Genç Amerikalı yazar Jasinda Wilder’ın tutku dolu romans serisi “Falling”in üçüncü kitabı orijinal adı “Falling Under” olan “Sensiz”, Pena Yayınları’ndan çıktı. İlk kitabın baş karakterleri Colton ve Nell, bu kitapta artık birer yetişkin. Kızları Kylie zeki ve iyi bir kız. Karşısına ise tam bir asi olan Oz çıkıyor. Uzun saçlı, yırtık metalci tişörtleri ile dolaşan, motosiklete binen ve geçmişi gizemlerle dolu bir kötü çocuk. Zıt kutupların çekimi kaçınılmazdır. Kylie de Oz’un çekimine karşı koyamıyor ve birlikte zorlu, inişli çıkışlı ama bir o kadar da tutkulu bir aşk yolculuğuna çıkıyorlar.


Kadın yazardan erkek bakış açısı


Öyküyü karakterlerinin ağzından anlatmayı seven Jasinda Wilder bu kez anlatımının merkezine iki sevgiliyi değil; iki erkeği, Oz’u ve Colton’u koyuyor ve öyküyü onların bakış açısından anlatıyor. Bir zamanlar kendisi de asi olan Colton, genç bir kız yetiştirmenin sorumlulukları ile boğuşurken, Oz da kendisinden çok farklı olan Kylie’ye büyük bir aşkla bağlanmanın çelişkilerini yaşıyor. Yazar Wilder da hem erkeklerin hem kadınların dünyasında ustalıkla dolaşarak, okuyucuyu duygu seline sürükleyeceği, etkileyici bir romana imza atıyor.


“Benim adım Colton Calloway. Hikâyemin bir kısmını duydunuz ama fazlası var… Küçük kızım Kylie, büyüdü. On yedi yaşında, güzel ve yetenekli, tıpkı annesi gibi. Ve tıpkı Nell gibi, kızım da bir kötü çocuğa, bir sürü sırrı olan, karanlıkta yaşayan bir kötü çocuğa âşık oldu.


Hikâyenin herkes için mutlu sonla bittiğini sanıyordunuz. Yanıldınız. Kemerlerinizi bağlayın çünkü bu oldukça sarsıntılı bir yolculuk olacak.”


Pena Yayınları’ndan çıkan serinin önceki romanları “Seninle” ve “Benimle” gibi “Sensiz” de aşkı, erotizmi, gözyaşını ve coşkuyu bir arada gerçekçi bir şekilde sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir