KEEN SANDALETLER AYAKLARINIZI DOĞAYLA BULUŞTURUYOR

Yazın ayakların hava almasını sağlayarak, açık havada geçireceğiniz zamanı daha nitelikli hale getiren Keen ile bu yaz hiç olmadığı kadar hareketli ve eğlenceli geçecek. Doğa sporlarına gönül verenlerin de her adımında yanlarında olmasını isteyecekleri Keen sandaletler, yıkanabilir, darbelere dayanıklı, kaymaz taban ve antimikrobik malzemesiyle benzerlerinden ayrılarak yazın ayaklarınızı rahat ettirmeye geliyor.

Keen ile açık havada doğayla aranızda eşsiz uyum

Doğanın insanlığa armağanı yaz mevsimini, özgür adımlarla karşılamak isteyenlere hitap eden Keen, kadın, erkek ve çocuk kullanıcıları için sunduğu birbirinden renkli seçenekleriyle farklı beğenilere de cevap veriyor.

Keen ürünlerinin kadın modelleri arasında Whisper, Venice H2, Rose Sandal ve Clear Water sandaletleri her sezon olduğu gibi bu sezonda da dikkat çekiyor. Maceracı ve spor tutkunu kadınların yeni tutkusu Keen’in modellerinde, yeşilden turuncuya, maviden kırmızıya, pembeden mora kadar kadınların severek giyeceği tüm renkler bulunuyor.

Erkek sandaletlerinden Clearwater, Newport, Newport H2, Owyhee, Kanyon ve Truia Sandal modelleri ise bu sezonda esnek taban yapısıyla erkeklerin vazgeçilmezi… Koyu renklerin hâkim olduğu erkek modellerinin arasında sarı ve kırmızı Truia Sandal modelleri oldukça dikkat çekiyor.

İmaj2 İmaj6 CelikTermosMugVeIcecekTutacagi

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top