Genel

İş görüşmelerinde hangi karakter renkleri daha avantajlı

 

İş görüşmelerinde hangi karakter renkleri daha avantajlı

Profesyonel Yaşam Koçu Leyla Bilen’e iş görüşmelerinde hangi karakter renklerinin daha avantajlı olduğunu ve karşı tarafın karakter renklerine göre nasıl hareket edilmesi gerektiğini sorduk.

 

İş görüşmelerinde kişinin 4 renge de uygun şekilde hareket etmesi gerektiğini dile getiren Bilen, “Sizin renginiz kırmızı, sarı, mavi ya da yeşil olabilir. Ancak karşınızdaki kişinin renklerini düşünerek, hem giyim hem beden dili hem de kendinizi ifade ediş tarzınızı buna göre ayarlamanız gerekiyor” dedi.

 

Sizin karakteriniz hangi renk – VİDEO

 

Hangi karakter rengini nasıl etkileyebilirsiniz

 

İşi ciddiye aldığınızı göstermek ve mavileri etkilemek için iş görüşmesine resmi bir şekilde ve bilgi edinerek gidilmesi gerektiğini belirten Profesyonel Yaşam Koçu Leyla Bilen, “Bir kırmızıyı % 100 etkileyebilmek için ise kendinizi mülakatta kısa ve net bir şekilde, göz teması kurarak ifade edebilirsiniz. Bir sarıyı etkileyebilmek için arada bir gülümsersiniz, ortamın enerjisini değiştirmek adına. Bir yeşili etkileyebilmek için ise yeri geldiğinde huzur verebileceğinizi yüz ifadenizle belirtebilirsiniz. Böylece 4 renge de uyduğunuz için karşı tarafta ulaşamadığınız kişi kalmamış olur” şeklinde konuştu.

 

Hastalıklar karakter renklerini nasıl etkiler – VİDEO

 

Peki kişi isterse karakter renklerini değiştirebilir mi?

 

Bu sorunun cevabı ve daha detaylı bilgi için videomuzu izleyebilirsiniz…

 

İş görüşmelerinde hangi karakter renkleri daha avantajlı – İZLE:

 

Kadinvekadin.net özel haberidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir