Intersport Run ile Belgrad Ormanı’nda Koşu Heyecanı başlıyor

29 EYLÜL 2013’Ü AJANDANIZA NOT EDİN!

Intersport Run ile Belgrad Ormanı’nda Koşu Heyecanı başlıyor

Sporu hayatın her anına taşıyan Intersport, Intersport Run etkinliği ile koşuya start verecek. 29 Eylül 2013 Pazar Günü Belgrad Ormanı’nda gerçekleşecek Intersport Run ile hem koşmanın hem de eğlencenin tadını çıkaracaksınız.

Intersport, sporu ve eğlenceyi bir arada yaşamak isteyenler için Intersport Run yarışı düzenliyor. 29 Eylül 2013 Belgrad Orman’ında gerçekleşecek bu profesyonel koşu organizasyonunda hem yarışacak hem de Intersport ile koşmanın ayrıcalığını hissedeceksiniz.

Intersport İmaj Görseli 2

Intersport’la Koşmanın Ayrıcalığını Yaşayın

Intersport, doğa ve sporun tadını çıkarmak isteyenleri Intersport Run etkinliğine bekliyor. 11 km koşulacak parkurda kurulacak Intersport Run kasabasında sporcu masajından, ayak taban analizine kadar çeşitli hizmetler sunulacak.

29 Eylül 2013 Pazar Günü Belgrad Ormanı’nda gerçekleşecek olan koşuya katılmak için www.intersportrun.org  sitesini ziyaret ederek, detayları görebilir ve  başvuru formunu doldurarak yarışa katılabilirsiniz.

Editöre Not; Dünyanın en büyük spor perakendecisi olan Intersport, 42 ülkede 5300’den fazla mağazası ve 30 binin üzerinde ürün çeşidi ile spor tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Günde 200 binden fazla sporsevere; futbol, basketbol, voleybol, fitness, yüzme, kayak, outdoor gibi birçok spor kategorisinde dünyanın en seçkin markalarını, uygun şartlarda uzman satış danışmanlarıyla sunan Intersport, satış sonrası servis ve garanti desteğiyle müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor.  Daha fazla bilgiye: www.intersport.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Intersport  Mağazaları; İstanbul’da Kanyon, Meydan, Kozzy, Novada, Optimum, Akbatı, İstanbul Forum ve Marmara Park AVM’de; Ankara’da Antares, Forum, Gordion, Kentpark ve Nata Vega AVM’de; Bursa’da Anatolium AVM’de; Antalya’da Terracity ve Erasta AVM’de hizmetinizde. www.intersport.com.tr online mağazada.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top