İNCİ DERİ’NİN İLKBAHAR – YAZ KOLEKSİYONU’NA “GAMZE SARAÇOĞLU” DOKUNUŞU

GAMZE SARAÇOĞLU,

İNCİ DERİ İÇİN HAZIRLADIĞI

ÖZEL KOLEKSİYONU İLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Ünlü tasarımcı Gamze Saraçoğlu, bir ilke imza atarak İnci Deri için çok özel bir koleksiyon tasarladı. Ayakkabının bir kadının en önemli aksesuarı olduğuna inanan Saraçoğlu, kıyafeti tamamlayan en önemli parça olmasından yola çıkarak, tasarımlarına ayakkabı, çanta, kemer tasarımını da ekliyor ve bu alandaki başarısını da İnci Deri ile gözler önüne seriyor.

Kendine güvenen, güçlü, şehirli ve modern kadınlara hitap eden İnci Deri’nin Gamze Saraçoğlu koleksiyonu, yüksek ökçeli, şıklığın ve zarafetin ön planda tutulduğu 16 modelden oluşuyor. Sezon dinamikleri göz önünde bulundurularak, şıklığına özen gösteren kadınlar için hazırlanan, Gamze Saraçoğlu imzalı ürünler sınırlı sayıda üretilerek sadece belirli mağazalarda satışa sunuluyor.

Ayakkabı tasarlamanın her zaman hayallerinde yer aldığını ve İnci Deri’den böyle bir teklif geldiğinde tereddütsüz kabul ettiğini söyleyen Gamze Saraçoğlu, “İnci uzun zamandır birlikte çalıştığım bir marka, defilelerimin de ayakkabı sponsoru. Bu işbirliği ile hem mesleğimde bir ilki yaşamaktan hem de İnci Deri ile birlikteliğimizi farklı bir alana taşımaktan dolayı çok mutluyum. İnci Deri gibi Türkiye’de bu işin öncüsü olan bir marka ile bir arada olmaktan büyük heyecan duyuyorum” diyerek ne giyerseniz giyin bütün dikkatler ayağınızda toplanacak sözleriyle de koleksiyonun gücünü vurguluyor.

 

İlham kaynağı; Güçlü Kadın…

İnci Deri için ayakkabı tasarlarken en az kıyafet tasarlamak kadar keyif aldığını belirten Saraçoğlu, kıyafet ve ayakkabı tasarlamanın ortak olduğu kadar teknik anlamda farklı noktalarının da bulunduğunu belirtiyor. İlham kaynağını kendine güvenen, güçlü, modern ve şehirli kadınlardan aldığını vurgulayan Saraçoğlu ayakkabının her kadın için vazgeçilmez olduğunu söylüyor.

Özel koleksiyona özel deri…

İnci Deri, Gamze Saraçoğlu koleksiyonu için tamamen özel bir deri, baskı ve kalıp çalışması uygularken tasarıma verdiği özeni de gözler önüne seriyor. 16 modellik farklı renk alternatifleriyle oluşturulan koleksiyonda, vizon, taba, saks, siklemen,pudra, siyah, kırmızı renkler hakim.

Gamze Saraçoğlu’nun tasarımcı kimliği, İnci Deri kalitesi bir araya geliyor ve şehirli kadının beğenisine sunuluyor.

 

GS-25-245 TL GS-19-280 TL GS-20-318 TL GS-24-245 TL GS-17-2-318 TL GS-17-1-318 TL GS-16-2-318 TL

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top