Harbiye Açık Hava Konserleri 2015 programı

@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.
13.05.2015

2015 yazında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde yine müzikseverler ünlü isimlerle ve eğlenceli etkinliklerle buluşacak. 2015 yazının akşamlarını müzikle dopdolu ve eğlenceli geçirmeniz için programları açıklanan sanatçıları bir araya getirdik.

Lena Chamamyan , 15 Mayıs 2015, AVEA Sıradışı Müzik Konserleri
Dünyaca ünlü sanatçıları sevenleriyle buluşturan Avea Sıradışı Müzik Konserleri caz ve klasik Ermeni müziğini harmanlayıp seslendiren Lena Chamamyan’ı ağırlıyor. Arap dünyası ve Ermenistan’a ait geleneksel tarzda doğu şarkılarını batı klasikleriyle harmanlayan sanatçı, müziğin özünü oluşturan ruhtan ve doğaçlama hissinden ödün vermeden geleneksel doğu enstrümanlarını ve armonilerini Batı’daki emsalleri ile bir araya getiriyor. Bilet fiyatları 40 TL ile 150 TL arasında değişiyor.

Buena Vista Social Club, 26 Haziran 2015
Dünyayı 1997’den beri farklı şekillerde ve kombinasyonlarda dolaşan grup, son turneleri “Adiós Tour” ile Küba müziğinin temsilcisi olarak gerçekleştirdikleri yolculuklarına veda ediyor. Bilet fiyatları 83 TL ile 275 TL arasında değişiyor.

Joan Baez, 1 Temmuz 2015
30’dan fazla albümle müzikte yarım asrı geride bırakan ABD’li efsanevi folk müzisyeni Joan Baez, olağanüstü vokali ve unutulmaz baladlarıyla yeniden İstanbul’da. Bilet fiyatları 56 TL ile 325 TL arasında değişiyor.

Marcus Miller, 2 Temmuz 2015
Grammy ödüllü bas dehası Marcus Miller, müzikal mirasının kaynağına döndüğü yeni projesi “Afrodeezia” ile Afrika’dan Amerika kıtasına uzanan eğlenceli bir yolculuk vaat ediyor. Bilet fiyatları 56 TL ile 275 TL arasında değişiyor.

Jools Holland, 7 Temmuz 2015
BBC2’deki kült televizyon programıyla tanınan piyanist Jools Holland’ın 20 kişilik dev orkestrasıyla doyumsuz bir eğlenceye hazır olun. Konserden önce rockabilly türüne yeniden hayat veren İrlandalı şarkıcı Imelda May, Dublin sokaklarının hayat enerjisini festival sahnesine taşıyor. Bilet fiyatları 56 TL ile 325 TL arasında değişiyor.

Sezen Aksu, 14 Temmuz 2015
Sezen Aksu’nun 40 yıllık bir yolculuğa çıkaracağı “Sezen’li Yıllar” konseri hayatımızın fonunda yer alan şarkıları, benzersiz bir ekibin işbirliği ile hayat bulacak. Bilet fiyatları 110 TL ile 330 TL arasında değişiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir