Genel

FLO’dan 15 günde 15 ayakkabı kazanma fırsatı!

FLO’nun 22 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği FLO vitrin yarışması ile sosyal medya takipçileri hem kazanıyor hem eğleniyor. Yeni yarışma ile FLO katılımcılara, 15 günde 15 ayakkabı kazanma şansı sunuyor.

 Hürriyet Aile ile ortak yürütülen yarışmaya katılmak çok kolay… Katılımcıların; www.flovitrin.com adresindeki yönlendirmeleri takip ederek, karşılarına çıkan 40 ayakkabıdan birini seçip Facebook veya Twitter sayfalarında takipçileriyle paylaşması yeterli oluyor. Yarışmacılar kadın, erkek, çocuk ya da spor kategorilerinden istediği ürünü paylaşabiliyor. Katılımcıların gerçekleştireceği her paylaşım Facebook için iki Twitter için bir çekiliş hakkı sunuyor.

 

İnternet kullanıcılarının Facebook ve Twitter üzerinden kolayca dahil olabilecekleri yarışma, sonucunda 15 katılımcı FLO’dan 15 ayakkabı kazanma şansına sahip oluyor. Kazanan isimler, 6 Ağustos Salı günü,  http://www.facebook.com/floayakkabi, http://www.facebook.com/hurriyetaile ve flovitrini.hurriyetaile.com sayfalarında duyurulacak.

FLO_59.99TL FLO_64.00TL FLO13_89.99TL FLO27_69.99TL FLO111_79.99TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir