Eşsiz minenin büyüleyici havası FREYWILLE Daisy koleksiyonunda!

Hayatın önde gelen değerlerinden, pozitif enerjilerden ve sanattan ilham alınarak tasarlanan mücevherlere imza atan FREYWILLE, zarif ve narin papatya çiçeklerinin dokusunu Daisy kolyelere taşıyor!

Tüm çiçekler solacak değil… Bu düşünceyi benimseyen FREYWILLE tasarımcıları, Daisy koleksiyonunun yüzüklerinden sonra kolyelerini de gün yüzüne çıkarıyor. Zarif ve narin papatya çiçeklerinden ilham alınarak hazırlanan Daisy kolyelerin çiçeği hiç solmuyor…

Altı ayrı özel FREYWILLE tasarımı ile sınırlı sayıda üretilen 18 ayar sarı altın kolyeler, benzersiz şekli ve çeşitli takma şekilleri ile kişiye özgün bir tarzı da belirtiyor.

Narin çiçeklerin parlak yaz güneşine doğru açtığı gibi, eşsiz FREYWILLE minesinin  etkileyici tasarımları da boynunuzu süslüyor.

FREYWILLE’nin Daisy koleksiyonunda yer alan altın üzerine mine işlemeli kolyeler, casual kıyafetlerinizin tamamlayıcısı oluyor. Modern ve şehirli kadınların tercihi Daisy koleksiyonundaki kolyeler; mavi, yeşil, pembe, kırmızı, sarı ve mor gibi sezonun canlı renklerini yansıtıyor.

FREYWILLE’nin yuvarlak formundaki Daisy kolyeleri; elbise, tulum ve bluz gibi casual kıyafetlerle rahatça kombinlenirken; leopar ve zebra desenli kolyeleri ise gece şıklığınızın vazgeçilmez parçası oluyor.

Yaz sezonunda bronz tenle hoş bir uyum sağlayan Daisy kolyeler, 3790 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

FREYWILLE Daisy Kolye 1 FREYWILLE Daisy Kolye 2 FREYWILLE Daisy Kolye 3 FREYWILLE Daisy Kolye 5

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top