Genel

En yakın arkadaşınızla paylaşmamanız gereken 5 şey

 

En yakın arkadaşınızla paylaşmamanız gereken 5 şey

Yakın arkadaşlarınız ile pekçok şeyi paylaştığınıza eminiz. Ama bazı önemli noktalar var ki O’nunla paylaştığınız zaman ilişkinizin eskisi gibi olmama ihtimali çok yüksek.

 

İşte en yakın arkadaşınızla bile paylaşmamanız gereken 5 şey:

 

Para

 

İlişkiniz açısından arkadaşlarınızla para alış verişine girmemeniz iyi olur. Bu paranın geri dönüp dönmeyeceği stresi, zamanında ödenmemesi vb. durumlar ilişkinizi sıkıntıya sokabilir.

 

İç çamaşırı

 

Bu maddeyi özel olarak açıklamaya bile gerek yok sanırız!

 

Takı

 

Bu maddede kasıt Hermes tipi pahalı olan bileklikler. Emanet malın zarar görme olasılığı göz önünde bulundurulduğunda bu tarz paylaşımlara girmemek en mantıklısı.

 

Kontakt lens

 

Arkadaşınızı ne kadar severseniz sevin hijyen açısından bu tarz paylaşımlar yapmamanız her ikinizin sağlığı açısından da çok önemli.

 

Parfüm

 

Hemen “Ne kadar da paylaşımdan uzaksınız olur mu” dediğinizi duyar gibiyiz. Ama önce bize bir kulak verin. Arkadaşınızla aynı parfümü paylaşmanız durumunda parfümün kişiye özel bir aksesuar ve imzası olduğu gerçeğinden uzaklaşıp aynı kokuyu yayan eküri modunda gezmek durumunda kalırsınız. Bu da sanırız hiç bir kadının arzu edeceği bir durum değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir