Dance with Babies etkinliği İstanbul’a geliyor

@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.
01.06.2015

2013 yılında İskoçya’da kurulan ve geçtiğimiz yıl İngiltere’de Netmums UK Classes For You Ödülü’nü kazanan Dance with Babies, 9-10 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek.

Bebekli ve çocuklu aileleri birlikte hareket ederek dans ile buluşturan ve gelecek nesillere ilham veren aileler yaratmayı hedefleyen uluslararası dans etkinliklerinden Dance with Babies, dünyanın çeşitli ülkelerinden sonra şimdi Türkiye’de. Sadece anne-çocuğun değil aynı zamanda babaların da bebekleri ile birlikte katılabileceği etkinlikte; salsa, cha cha, rock’n roll, klasik bale başta olmak üzere 7 farklı dans stilini fitness hareketleri ile bir araya getirerek ailelerle buluşturuyor.

Her yıl 1000 aileye ulaşan Dance with Babies ve Dance with Toddlers etkinlikleri aynı zamanda; uluslararası franchise ve eğitmenlik haklarına sahip olmak isteyen tüm dansçı, fitness eğitmeni ve kurumlara da açık. Dance with Babies sertifika programlarına katılan eğitmenler ve kurumlar, International Dance Council – Unesco ve Dancing Families All Around The World ağının bir parçası olma fırsatını da yakalıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir