Genel

Charles & Keith Bahar 2013 Koleksiyonu

Charles & Keith Bahar 2013 Koleksiyonu size zevkli seçeneklerle büyüleyici moda dünyasının parıltılı kapılarını açıyor. Havadaki atletizim ruhuyla,  düzgün formların grafik birleşimleri ve sportif ışıltılar aksesuarları bitiş çizgisine taşıyor. Pastel renklerin tazeliğinde ya da vişne tonlarında canlı renklerle günlük şıklığı yakalayın ve adımlarınıza baharı taşıyarak dinamik bir görünüm çizin. Bu sezon kükreyen 20’li yıllar tekrar seslerini yükseltiyor; çarpıcı geometrik hatlar ve rafine art deco motifler görkemli  Jazz çağını yeniden canlandırıyor.

Yüksek performanslı New Athlete Koleksiyonu ile bu yıl spor oyunlarına hazır olun.  Büyük örgüler, mikro perforasyonlar, sportif ve seksilik için harika birer yatırım seçeneği olarak karşımıza çıkıyor ve sezonun atletik görünümüne yakışır bir çizgi sunuyor.

Neon renkler, siyah, lacivert, gümüş ve gri sivri burunlar, sandaletler,Oxfordlar ve wedges…  platform topuklular, büyük çantalar ve küçük çapraz çantalarla birlikte kullanılıyor.

Cottage Koleksiyonu bahar soluğu ile yıkanmış olarak çıkıyor karşımıza. Baharın izleri pastel tonlar ve duvar kağıdı çiçek desenlerini bir araya gelerek pamuk şeker bahçesi gibi açıyor.

Keten bale ayakkabısı formunda babetler, hasır sandaletler, mantar topuklar, kanvas çantalar ve clutchlarla bu sezon iyi hissettiren parçalarla dolu.

Minimal Bold koleksiyonu klasik tarzla renklerin buluşmasını sunuyor. Canlı renklerle dolu neşeli bir renk yelpazesiyle ve ilkbahar temalı cesur ve göze çarpan parçalar sezonun ipuçlarını veriyor. Asi maviler sarının parlaklığıyla ortaya çıkarken, elektrik mavi ya da nane yeşili ise her tarzda kombinlenebilecek açık burunlu sandaletler, pumps,  alçak topuklular, babetler ya da biçimli çantalar, portföylerde kendini gösteriyor.

Art Deco sanat ve mimari yansımaların izlerini taşıyan parçalarla geometrik desenler ve rafine motiflerle karşımıza çıkıyor.

Yoğun zümrüt yeşilleri, şarap ve altın tonlarından oluşan bir renk yelpazesi ile mükemmelliğe taşıyor. Rafine ve sofistike1920’lerin caz çağı ve ve uzun silüetler, belirgin hatlar ve canlı renk blokları açık ayakkabılar, burnu açık topuklular ve biçimli çantalarla karşımıza çıkıyor.

CHARLES & KEITH SIGNATURE LABEL

Charles & Keith 2013 Bahar koleksiyonu sofistike bir tazelik ve sadeliğin estetik görünümü ile cezbediyor. Aristokrasinin üstünlüğü, klasik işleme ve nakışlarla ve süet ve satenlerde zengin tonlarla harekete geçiyor. İşçiliğin değeri büyülüyor ve coşkulu bir etki bırakıyor.

Değerli taşların renkleri ile ateşli kırmızılar, zümrüt yeşilleri, altın ve fuşyalar, tığ işleri, yoğun kullanılan pırıltılara bürünmüş ve zımbalı Stilettolar baş döndürücü bir koleksiyon oluşturuyor.

Lüksün görkemi, yüksek kaliteli derinin ihtişamı ve süetin zenginliği ile hissediliyor. Grand Soiree Koleksiyonu gösterişli dişi stili vurguluyor, yüksek topuklu platform sandaletlerle romantik bir çekicilikle yepyeni bir seviyeye taşıyor. Toprak renkleri , camel, kahve, hardal tonları ve beyaz platform topuklular, Pastoral ve dağ ruhuna bir yolculuğa çıkartıyor,cezbedici süetler, yumuşak deriler,özenli dokumalar zarafet katıyor.

Charles_Keith_SL_S13Campaign_94342

SL1-60390058-03-1-239,50tl CK1-60010219-01-1-159,50tl ......Ayakkabı Dünyası-Loissane-219,90 TL (4) CK2-10680045-12-1-99,50tl CK5-12060001-03-1-69,50tl CK3-11280094-01-1-149,50tl

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir