Genel

Bu yaz ayaklar ‘çiçek’ açtı

Yaz mevsimine duyduğumuz aşk, güneşin enerji veren ışınlarıyla birlikte artıp büyüyor. Enerji seviyemiz arttıkça, yazın sembolü sandaletler de ortaya birer birer çıkıyor. Çiçek desenli dolgu topuklu sandaletler bu yaz kadınların favorisi olmaya aday. Ayrıca, düz, marine stilde ya da egzotik esintili, Matraş’ın sandalet koleksiyonunda yazın keyfini çıkarmamızı sağlayan onlarca sandalet modeli bulunuyor.

Deride kalite ve ustalığın imzası Matraş, birbirinden çekici ve rahat sandaletleriyle yaza neşeli bir başlangıç yapıyor. Matraş, gücünü güneşin enerji veren ışınlarından alan sandalet koleksiyonu ile dolu dolu bir yaz geçirmeyi müjdeliyor. Birbirinden enerjik parçalardan oluşan koleksiyon, dolgu topuklu ya da düz, marine ya da egzotik, farklı stillerin de tamamlayıcısı. 

 

Matraş, enerjisini yükseltmek isteyen, zevkli bir gardırobun tamamlayıcısı sandaletlerle buluşmak isteyen herkesi, yaz boyunca mağazalarına bekliyor.

Matras_Cicek_Imaj (1) Matras_Cicek_Imaj (2) Matras_SS13_85TL (1) Matras_SS13_85TL (2) Matras_SS13_85TL (3) Matras_SS13_85TL (4) Matras_SS13_85TL (5) Matras_SS13_89TL (1) Matras_SS13_89TL (2)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir