Genel

Bu hediyeleri sevgilinize almayın

Bu hediyeleri sevgilinize almayın

İlişkilerin çeşitli dinamikleri bulunur ve yaptığınız herhangi bir hareket, kısa zaman içerisinde size geri dönüş yapar. Örneğin sevgilinize ”Günaydın” mesajı atmazsanız ertesi günün sabahına kadar uzun ve yorucu bir ‘trip‘le karşılaşabilir ya da bitmek üzere olan ilişkinizde doğru hediye seçimi veya doğru bir şekilde yapılmış bir jestle aşkınızı yeniden yeşertebilirsiniz.


Ancak bildiğiniz üzere bazen işler umduğunuz gibi gitmez. Yanlış bir zamanda söylenen söz ya da yanlış hediye seçimi (her ne kadar köklü bir ilişkiniz olsa da) aşkınızın sonlanmasına neden olabilir. Mesela sizin espri amaçlı aldığınız üzeri baskılı iç çamaşırı bekar ve ailesinin yanında yaşayan bir erkeğin kabusu olabilirken (çünkü çamaşırlarını annesi yıkıyor), ”Zaten çok kullanıyor, bari alayım da aradan çıksın hediye fasılı” diye düşünerek aldığınız kozmatik ürünler ”Demek sen beni beğenmiyorsun!” cümlesiyle sizin ve ilişkinizin ölüm fermanı olabilir.


Siz de çeşitli nedenlerden dolayı sevgilisine hediye almak isteyenlerdenseniz size tavsiyemiz bu 6 hediyeyi sevdiğiniz kişiye almamanız olacaktır.


İşte o 6 hediye…


HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir