BU BAYRAM HEDİYENİZ MENDO’S’TAN!

Bayram’a özel yüzde 50’ye varan indirimler Mendo’s’ta

 

Calvin Klein, Emporio Armani, Gottex, Gideon Oberson, Maryan Mehlhorn, gibi birçok dünya markasını çatısı altında toplayan Mendo’s mağazalarında Ramazan Bayramı’na özel yüzde 50’ye varan indirimler başlıyor. Siz de bayrama özel indirimlerden yararlanıp Mendo’s mağazalarında yerini alan birbirinden şık iç çamaşırı, plaj giyim ve aksesuarlarına en cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

 

Dünya devi markalarının ürünlerinin yer aldığı Mendo’s, bu bayram moda severlere festival havası yaşatacak. Moda dünyasına yön veren dünya markalarını bünyesinde bulunduran Mendo’s, Ramazan Bayramı’nda sevdiklerine en özel hediyeyi vermek isteyenlere ve kendini şımartmak isteyenlere özel yüzde 50’ye varan indirim kampanyasını sunuyor.

 

Mendo’s mağazaları bu bayram, tatil alışverişini sonlandırmayan ve yakınlarına bayram hediyesi almak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Yüzde 50’ye varan indirimlerle büyük bir fırsat sunan Mendo’s, sevdiklerinize ve kendinize en özel ürünleri, en cazip fiyat seçenekleriyle satın almanızı sağlıyor. Mayodan, bikiniye, plaj aksesuarlarından, iç çamaşırına kadar aradığınız her şeyi bulacağınız Mendo’s mağazalarında şıklığı ve uygun fiyat seçeneğini bir arada yaşayacaksınız.

 

Siz de bu bayram sevdiklerinize en özel ürünleri en uygun fiyatlarla almak istiyorsanız Mendo’s mağazalarındaki yüzde 50’ye varan indirim fırsatlarını kaçırmayın.

 

www.mendos.com.tr

www.cicekicgiyim.com

 

MENDO’S MAĞAZALARI İstanbul: Akmerkez AVM, Bağdat Cadde, İstinye Park, City’s Nişantaşı, Mendos Mağazaları İzmir: Alsancak Cadde, Ankara: Kentpark AVM, Muğla: Bodrum Merkez, Türkbükü Cadde, Yalıkavak Marina

MENDO’S MIX MAĞAZALAR İstanbul: Ataköy AVM, Viaport AVM, Olivium AVM, İzmir: Çeşme Marina, Agora AVM,

Guess Erkek Kırmızı Mayo Şort_189 TL Mendo's-Maryan Mehlhorn Dekupe_495 TL

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top