Brezilyalı çöpçü güzel fenomen oldu

Brezilyalı çöpçü güzel fenomen oldu

23 yaşındaki Mattos, Rio de Janeiro şehrinde sokakları süpürerek ve tıkalı su kanallarını açarak hayatını kazanan bir belediye görevlisiydi.


Çöpçü güzel, aylık 400 sterlin (1600 TL) maaşla çalıştığı işini çok sevdiğini, geçen yıl mart ayında uzun bir işsizlikten sonra bu işi bulduğunu belirterek, “Pek çok kişi Facebook sayfama gönderdikleri mesaj ve yorumlarda sokakları süpürmemi, çöpçülük yapmamı eleştiriyor. Güzelliğimi gündeme getirip, ne diye çöpçülük yaptığımı, güzelliğimle çok daha büyük paralar kazanabileceğimi söylüyor. Onlara çok kızıyorum.


“Ön yargılardan kurtulmaları gerekiyor”


Bu ön yargılarını atmaları gerek. Sonuçta bir işte çalışıyorum. İnsanlara ve çok sevdiğim Rio de Janeiro için yararlı bir  iş yapıyorum. Günde 12 saat çalışıyorum. Sabah 04.30’da işe çıkıyorum ve sokakları temizlemeye başlıyorum. Ücreti belki çok iyi değil ama en azından kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum. İzin günlerimde de hemen plaja ya da havuza koşuyorum, yüzmeyi eğlenmeyi çok seviyorum” dedi.



“Modellik için gelen teklifler beni heyecanlandırdı”


Brezilya’da yayınlanan günlük Extra gazetesinde yer alan röportajı sonrasında Facebook sayfasının takipçilerinde patlama yaşadığını belirten genç ve güzel  çöpçü “Beni en çok sevindiren, modellik yapmam için gelen teklifler. Bundan çok heyecanlandım. Modellik yapabileceğimi düşünüyorum ancak kesinlikle çıplak modellik yapmam ve hiçbir şekilde soyunmam. Modellik önerenler bunu baştan bilsin” diyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir