Bohem tarzı ile neşeli evler

Bohem tarzı ile neşeli evler

Farklı tarzları içinde bulunduran ve etnik dokular taşıyan bohem tarzında dekore edilen evleri kolaylıkla tanıyabilirsiniz. Farklı kültürlerden, bölgelerden de izler taşıyan bu evler oldukça renkli ve enerjiktir. Ancak zıtlıklar arasında bir uyum yakalanmazsa oldukça yorucu bir görünüm oluşturabilir. Bu yüzden farklılıkların da kendi arasında bir uyum yakalaması gerekir.


Modern, romantik, vintage, klasik tüm tarzları barındırabilen bohem tarzında vurgulamak istediğiniz parçaları ön plana da çıkarabilirsiniz. Eskitilmiş dokular ve canlı renkler bohem için vazgeçilmezler arasındadır. Çiçekli kumaşlar yine bohemi en iyi yansıtan parçalardandır. Yamalı işler de bu tarzda yoğunlukla kullanılır.


Evinizde hayvan postlarını, ahşap kitaplık ve rafları, desenli minder ve yastıkları bir araya getirdiğinizde, kolayca bohem bir köşe oluşturabilirsiniz. Evinizdeki ya da bahçenizdeki sandalyeleri kendiniz boyayarak işe başlayabilirsiniz.



İri desenli, büyük ve renkli minderlerle var olan dekorasyonunuza ufak dokunuşlarla müdahale edebilirsiniz. Taze çiçekler de bu konuda en büyük destekçiniz olacaktır. Küçük farklı parçaları zamanla biriktirerek ve toplayarak kısa sürede dilediğiniz bohem stile ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir