Genel

Bayramlık tatlılarınız Eker’den

Eker - Supangle Eker Logo (yeni) EKER-kalpGeleneksel tatlıların bir numaralı ismi Eker, yıllardır olduğu gibi bu yıl da bayram sevincinize ortak oluyor.

Sütlaç, keşkül,  sakızlı muhallebi,  supangle,  kazandibi,  krem şokola,  tavukgöğsü, Pepee sütlü muzlu ve sütlü çikolatalı pudingler ile bayramda hem çocuklara, hem büyüklere damak zevkinden ödün vermeden sağlıklı lezzetler sunuyor.

Her zaman olduğu gibi, bu bayramı da sağlıklı ve mutlu geçirmenin yolu sağlıklı beslenmekten geçiyor. Uzmanlar, oruçtan çıkan insanların sıcakları da göz önünde bulundurarak ağır yiyecekler ve bol şerbetli tatlılar yerine hafif ve sütlü tatlıları tercih etmesi gerektiğini söylüyor.

Eker, bayramda tatlı severlere damak zevkinden ödün vermeden sağlıklı lezzetlere kolayca ulaşma konusunda destek oluyor. Yarattığı “geleneksel lezzet” olgusunu, sofralara sürekli farklı tatlarla taşımaya çalışıyor. Süt ve süt ürünleri konusunda 36 yıldır, sütlü tatlı konusunda ise 6 yıldır tüketicilerini kalite ve tazelikle buluşturuyor. Geleneksel tatlardan vazgeçmeyenlere kazandibi, tavukgöğsü, keşkül, sakızlı muhallebi, sütlaç, çikolatanın yoğun kıvamına doyamayanlara supangle, krem şokola ve çocuklar için ise sütlü çikolatalı ve sütlü muzlu Pepee pudingleri sunuyor. Bayram sofralarına yakışacak, hafiflik, lezzet ve sağlık katacak ürünleri tüketicilerle buluşturuyor.

Tatlılar aynı evde yapıldığı şekliyle, geleneksel tariflerine sadık kalınarak tamamen sütten yapılıyor, hiç bir şekilde koruyucu veya katkı maddesi içermiyor. 150 gramlık ambalajı ile pratik bir sunum sağlayan Eker geleneksel sütlü tatlılar, bütün marketlerde ve bakkallarda satışa sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir