BATH & BODY WORKS BEAUTIFUL DAY KOKULARIYLA HER GÜN AYRI GÜZEL!

Mükemmel bir günün tadını doyasıya çıkartmak için Bath&Body Works Signature Collection’dan yepyeni bir koku; Beautiful Day.

Güneş parlıyor, gökyüzü masmavi, çiçekler açıyor. Güzel bir günde daha fazla ne isterdiniz? Bath & Body Works’ün son koleksiyonu, günlerin telaşından uzaklaşıp, istediğiniz her yere gidebileceğiniz müthiş özgürlük duygusunu sonuna kadar hissetmenizi sağlıyor. Pervasız bisiklet turları, parkta piknik ve neşe dolu gülüşmeler, Beautiful Day harika bir günün karşı konulmaz güzelliğini anımsatıyor. Işıldayan güneşin ısıttığı bu ferah koku hayatınıza yeni bir soluk getirecek.

ÜST NOTALAR: Elma, Armut, Kuş Üzümü

ORTA NOTALAR: Papatya, Müge, Şakayık

ALT NOTALAR: Şeftali, Sarı Dallar, Kremalı Misk

Signature Collection Beautiful Day ürünleri: Eau de Toilette ( 69TL), Vücut Spreyi (32 TL), Vücut Losyonu (25 TL), Duş Jeli (19 TL), Vücut Kremi (29 TL), Simli Sprey (32 TL), 2si1arada Superfruit Scrub + Wash (Fiyatı belli değil), Seyahat boyu vücut losyonu (12,5 TL) Seyahat Boyu Vücut Spreyi (14,5 TL).

Bath & Body Works Beautiful Day EDT 69 TL Bath & Body Works Beautiful Day Simli Vucut Losyonu Fiyat Belli Degil Bath & Body Works Beautiful Day Simli Vucut Spreyi 32 TL Bath & Body Works Beautiful Day Uc Kat Nemlendiricili Krem 29 TL Bath & Body Works Beautiful Day Vucut Losyonu 25 TL Bath & Body Works Beautiful Day Vucut Peelingi Fiyat Belli Degil Bath & Body Works Beautiful Day Vucut Spreyi 32 TL

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top