Argan Yağı ile Güzelleşin

Kadınlarının yüzlerce yıldır kullandığı bu mucizevi ürün, artık tüm dünya kadınlarıyla birlikte bizim de hayatımızda yer buldu. Argan yağı, güzelliğimize katkı sağlayan en doğal ve kolay malzeme. Güzellik uzmanları ona, “altın sıvı” diyorlar çünkü güzelliğimize mucizevi etkisi var.

Fas berberleri onun kozmetik ve iyileştirici özelliğini bildiğinden, uzun yıllardır kullanıyorlardı. Antioksidan gücü olan, nemlendirici, yatıştırıcı ve cilt elastikiyetini koruyan özellikleriyle cilt hücrelerini yeniliyor ve hasarlı dokuları tamir ediyor. İçeriğindeki yağ asitleri ve E vitamini ise oldukça faydalı.

argan1 argan2argan3 argan4

Saç, tırnak ve cilt üzerinde büyük etkileri olan Argan yağı, anti-aging ürünler arasında en gözde olanıdır.

Argan yağı cildinizi ve saçı besler, yaşlanma sürecini yavaşlatır.

Argan yağı cilt dokularını gençleştirmek, yaşlanma belirtilerini ertelemek için en iyi doğal yağlar biridir. Bu yağ asitleri cilt dokusundaki zayıflıkları güçlendirir, kırışıklıkları yumuşatır, cilt hücrelerinin yenilenmesini teşvik eder ve koyu halkaları en aza indirir. E vitamini, F vitamini, linoleik ve linolenik asit, Omega 3 ve Omega 6 bakımından zengindir.

Argan yağı aynı zamanda saç ve tırnakları güçlendirir ve Argan yağı cilt dokularının gençleştirmek ve önlemek ve yaşlanma belirtileri ortaya erteleme için en iyi doğal yağlar biridir. Bu yağ asitleri ve, cilt dokusu, zayıflatır kırışıklıkları yumuşatır, cilt hücrelerinin yenilenmesini teşvik koyu halkaları en aza indirmek ve cilt sinirlilik azaltmak vitaminler (E vitamini, F vitamini, linoleik ve linolenik asit, Omega 3 ve Omega 6) bakımından zengindir.

Argan yağı aynı zamanda besler ve saç ve tırnakları güçlendirir. Kolayca emilir ve yaygın olarak pek çok doğal güzellik ürününde kullanılır.

Argan yağı ile cildiniz ve vücudunuz elastikiyet kazanır.

Argan yağıyla geliştirilmiş cilt bakım ürünleri cildinizin pürüzsüzleşmesini ve kirden, tozdan arınarak yenilenmesini sağlar. Dairesel hareketlerle vücudunuza Argan yağıyla her gün masaj yapın, cilt tonunuz düzenlenir, çatlaklarınız hafifler ve göğüsleriniz esnekliğini kazanır. Ayrıca vücut kreminizi düzenli kullanırsanız, vücudunuzun nem oranı düzenlenir.

Argan yağı ile yıpranmış saç hücreleri canlanır.

Argan yağı serbest radikallerin ve çevresel hasarın yarattığı etkiye karşı saçı koruyan güçlü bir antioksidandır. Yüksek oranda E vitamini içerir. Saç kurutma makinesi, kıvırma ve sıkma, ütü, düzleştirici, perma, saç renkleri ve spreyler saçlar için çok zararlı olabilirler ve saç yapısına zarar verebilir. Argan yağı bu zararı görmesini önler ve sağlıklı, güçlü bakımı, agresif etkenlere karşı saçları korur.

evoria

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top