6. Zeruj Shopping Fest bugün başlıyor

6. Zeruj Shopping Fest bugün başlıyor

Bu sene 11-13 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 6. Zeruj Shopping Feshane Festivali, ülkemizde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı 17-20 Eylül tarihlerine ertelenmişti ve bugün başladı.


Geçtiğimiz yıl 30.000 ziyaretçi ağırlayan 6. Zeruj Shopping Fest, bu yıl 50.000 ziyaretçiyi hedefliyor.


Kurban bayramı ve okul öncesi alışverişleri için özel indirimler, en iyi firmaları bir arada bulabilme imkanı, çekilişle birçok hediyeler kazanma fırsatı, hayranı olduğunuz ünlüler ve fenomenlerle bir araya gelme fırsatı, sosyal medyada uzun zamandır takip ettiğiniz kişilerle buluşup yeni arkadaşlıklar kurma, muhabbet ortamları imkanları ve daha neler neler…


Zeruj Shopping Fest’te okul ihtiyaçları, güzellik, bakım ve modaya ait ne varsa aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.



1. gün Chloe Ortaç ve Özlem Yıldız defileleri


Feshane’de oluşturulan dev etkinlik alanı ile alışveriş tutkunlarını bir araya getirmeyi hedefleyen Zeruj Fest’te bugün Chloe Ortaç ve Özlem Yıldız defilelerde görev alacak. 


2. gün Alişan konseri


Festival, 2. gününde ise binlerce alışveriş tutkunu kadını Alişan konseri ile ağırlayacak.


Girişimci İş Kadını Zehra Özkaymaz’ın bu yıl 6. sını düzenlediği bu etkinlik her yıl sosyal medyanın en renkli ve popüler alışveriş ağlarını bir araya getirmeyi başarıyor. Tamamen kadınların bir araya gelerek oluşturduğu bu etkinlikte alışveriş severleri büyük sürprizler bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir