Genel

3CX Mobil uygulaması İle Santraliniz Cebinizde

3CX,  mobil uygulaması ile, kullanıcıların cep telefonlarını santral ile birlikte kullanmasına olanak sağlıyor.

Dünyada Windows İşletim Sistemi üzerinde çalışan ilk ve tek IP PBX sistemi olan 3CX, mobil uygulaması ile cep telefonu kullanıcılarına büyük bir yenilik sunuyor. iPhone ve Android işletim sistemine sahip tüm cep telefonlarına  ücretsiz olarak yüklenebilen uygulama sayesinde, kullanıcılar, cep telefonları ile şirket hatları üzerinden arama yapabiliyor, santral sisteminin sunduğu tüm avantajlardan faydalanabiliyorlar.

Bilişim sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Empatiq İletişim Teknolojileri tarafından satışı gerçekleştirilen 3CX’in santral yazılımı ile birlikte ücretsiz sunulan mobil uygulaması, kullanım kolaylığına da sahip. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolayca kurulup yönetilebiliyor. Mobil uygulamanın ayarları, santral yazılımı tarafından otomatik olarak yapılabiliyor.

Uygulama, kullanıcıların, cep telefonlarına tanımladıkları VoIP hat üzerinden, telefon görüşmesi yapmalarına, sesli mesajlarına, şirket telefon defteri ve çağrı geçmişine ulaşmalarına olanak sağlıyor.  Kullanıcılar, şirket içerisinde aynı yazılımı kullanan diğer kullanıcılar ile anlık mesajlaşma imkanına da sahip oluyor.

Uygulama için gerekli tüm üst düzey güvenlik önlemleri, 3CX mobil uygulama içerisinde entegre gelen tünel yazılımı ile sağlanıyor.

Kullanıcılar, şirket içerisinde kullandıkları masaüstü telefonları ile cep telefonlarına yüklenmiş 3CX Softphone uygulamasını birlikte kullanabiliyorlar. Bu sayede, masasında olmayan bir kullanıcıya eş zamanlı olarak mobil uygulamadan da ulaşılabiliyor.

3CX Hakkında:

2005 yılında kurulan 3CX, dünyada Windows İşletim Sistemi üzerinde çalışan ilk ve tek IP PBX sistemidir. Avrupa merkezli 3CX’in Londra da ofisi bulunmaktadır. Şirket, Windows için geliştirdiği telefon sistemi ile Windows IP PBX pazarını hedeflemektedir.  3CX Telefon Sistemi, bütünüyle SIP standardını temel almaktadır ve bu yüzden çoğu popüler SIP telefonu, SIP VOIP Ağ Geçitleri ve SIP VOIP hizmet sağlayıcılarla sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

3CX Telefon Sistemi, Windows Sunucu 2003 Sertifikasına hak kazanmıştır. 3CX, 2011 ve 2012 yılında yenilikçi özellikleri ve kullanım kolaylığından dolayı küresel bir medya şirketi olan UBM tarafından CRN ödüllerine hak kazanmıştır. Ayrıca, 2011 yılında en iyi iOS VoIP uygulama ödülüne layık görülmüştür.

 

 

Empatiq İletişim Teknolojileri Hakkında:

2003 yılından beri kurumsal müşterilerine, ağ tabanlı profesyonel telefon altyapısı çözümleri sunan Empatiq İletişim Teknolojileri, 2000’li yılların başlarında serbestleşen telekomünikasyon sektörü için benzersiz ürünler tedarik ederek sektörde birçok İLK’e imza atmıştır.

Her biri kendi alanında lider, birçok küresel markanın, Türkiye’deki tek temsilcisi olan Empatiq, bu markalara ait ürünlerin, ithalat, satış, satış sonrası ve teknik servis operasyonlarını başarıyla yürütmektedir. Empatiq, aynı zamanda, bu ürünlerin, yurt dışına tedariğini de gerçekleştirmektedir.

Empatiq İletişim Teknolojileri, sunduğu katma değerli çözümler ve her geçen gün genişlettiği ürün yelpazesi ile kurumların, daha verimli ve daha karlı olmalarını sağlamaktadır. İş dünyasının ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ederek, yerel gereksinimlere göre özelleştirilmiş çözümler sunmaktadır.

2012 yılında, yeniden yapılanma sürecine giren Empatiq, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren iş ortakları ile birlikte önemli projelere imza atmakta, çözüm ortakları ağını her geçen gün geliştirmektedir.

IP üzerinden ses ve görüntü iletimini sağlayan ürünlere odaklanan Empatiq, bu alanda uzmanlaşmış, deneyimli ekibi ile satış ve satış sonrası operasyonlarını  yürütmektedir. Aynı zamanda sertifikalı mühendisleri ve yazılım ekibi ile çözüm ve ürün geliştirme süreçlerini devam ettirmektedir.

3CXPhone5 Ekran_Goruntusu Ekran_Goruntusu2 Emran_Goruntusu_3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir