29 Haziran-5 Temmuz haftalık burç yorumu

@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.
29.06.2015

29 Haziran Pazartesi
Saat 06:22’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Kendimizi geliştirebileceğimiz eğitimlere katılabilir veya seyahat planlarına odaklanabiliriz. Gün boyunca ilginç tesadüfler ve mutlu karşılaşmalar yaşayabilir, akşama doğru ise kendimizi çok daha hassas ve duyarlı hissedebiliriz. Bu saatlerde karmaşa halinde olabileceğimizden dikkat gerektiren işlerle değil, manevi tarafımızı besleyecek çalışmalarla ilgilenmeliyiz. Bugün sanatsal çalışmalarda yaratıcılık çok yüksek olabilir ve ilişkilerde güzel sürprizlerle karşılaşılabilir.

30 Haziran Salı
Bugün de güne rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bugün de ön plandaki temalarımız olabilir. Sabah saatlerinde duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir. Ancak gün boyunca dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir ve yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. Akşama yaklaştıkça daha da rahatlamaya başlayabilir, çok keyifli saatler geçirebilir, ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Romantik bir yemek, dostlarla keyifli sohbetler veya sanatsal çalışmalar için son derece uygun saatler yaşayabiliriz. Akşam boyunca oldukça rahat, iyimser ve şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu akşam kronik endişelerinizle yüzleşerek onları aşma fırsatı da doğabilir. Saat 21:19’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine bu güzel gecenin tadını çıkarmak daha doğru olacak.

1 Temmuz Çarşamba
Saat 12:12’ye kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak daha doğru olacak. Saat 12:12’de 2,5 günlük yeni döngü başlıyor ve buna göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Günün geri kalanı boyunca rekabete ve mücadeleye çok açık olabileceğimizden gerginliği artırıcı ortamlardan uzak durmakta fayda olabilir. Akşam saatlerinde her şeyin son derece kadersel şekilde değişmeye başladığını fark edebiliriz. İlham gücünün çok yüksek olacağı Çarşamba gününde merhamet ve fedakârlık eğilimi de artabilir ve sezgilerimize daha fazla güvenebiliriz. Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm oluşacak. İyicil etkiye sahip olan iki gezegenin birleşik görünümde bulunması pek çok olumlu gelişmenin müjdecisi olabilir. Kişisel haritalarınıza göre hangi konuda bu etkiden faydalanabileceğiniz netleşecek olsa da bugünlerde başta ilişkiler ve para konuları olmak üzere genel olarak iyimser olacağımızı ve yeni fırsatlar elde edeceğimizi söyleyebiliriz. Sanatsal çalışmalar, eğlence ve tatil için de son derece uygun ve kendimizi canlı, özgüvenli, rahat ve neşeli hissedebileceğimiz günler bizi bekliyor.

2 Temmuz Perşembe
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir. Ancak bunun hemen ardından Dolunay’a doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissetmeye başlayabiliriz. Saat 05:19’da Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri yani son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Yengeç-Oğlak Dolunay’ı ise özellikle duygularımıza mantığımızı, sorumluluklarımızla ailemizi, hayallere gerçekleri dengelememiz için tetikleyici olabilir. Dolunay’ın ardından duygusal baskılar söz konusu olabilir ve akşama doğru da ani olaylara, sürprizlere ve şoklara açık olmamız gerekebilir. Bugün geçmişteki hatalı davranışlarımızı sorgulayarak geleceğe yönelik harekete geçmemiz mümkün. Ancak fevri davranışlar, öfke ve tartışmalardan uzak kalmaya özen göstermeliyiz. Zihinsel yaratıcılığın yüksek olduğu ve bu yüzden ilginç fikirlerin ortaya çıkabileceği bir gün olabilir.

3 Temmuz Cuma
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren endişelerimizi şifalandırmamız mümkün olabilir ve öğleye doğru bizim için önemli kişilerden destek bulmak kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Saat 13:38 ile 15:21 arasında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Saat 15:21’de başlayacak 2,5 günlük sürece göre idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler olabilir. Akşam saatlerinde ilginç tesadüfler yaşayabilir ve olayların çok kadersel aktığını hissedebilirsiniz. Zihninizi endişelerin meşgul ettiğini hissederseniz şifa çalışmaları yapmanızda fayda olabilir.

4 Temmuz Cumartesi
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler olsa da, gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamalı ve biraz sabırlı olmalıyız. Yeni şeyler öğrenmek, daha önce gitmediğimiz yerlere gitmek, ufkumuzu geliştirmek ve keyifli sohbetler paylaşmak içinse son derece uygun bir gün olabilir.

5 Temmuz Pazar
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler olacak. Gece yarısından itibaren dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir ve yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. İlerleyen saatlerde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebiliriz. Sabahın erken saatleri fikirlerimize destek bulmak, kendimizi doğru ifade edebilmek, sunuş veya anlaşmalar yapmak için son derece uygun olsa da, kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge sağlamak zorunluluğu bizi biraz yorabilir. Sonraki saatlerde de bizi kısıtlanmış hissettirerek zorlayan sorumluluklarla yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Saat 15:32’den 17:24’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmayarak bu temalar üzerinde durmamız gerekebilir. Saat 17:24’te başlayacak 2,5 günlük süreçte çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun zamanlar olabilir. Bugün keyifli sohbetlere bol bol yer verebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir