EV DEKOR

Mutfakta Pratik Fikirler

 

Mutfağınız ve mutfak dolaplarınız oldukça eski ve bu görüntü sizi mutlusuz mu ediyor? Mutfağınızda fazla harcama yapmadan nasıl kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz? Mutfağınızda kırılan veya bozulan dolapları çıkartıp yerine açık raflar yerleştirebilirsiniz; yada sadece kapaklarını sökerek açık raflara sahip olabilirsiniz. Raflarınıza biraz daha güzellik katmak isterseniz içlerini renkli kağıtlarla kaplayabilir veya boyayabilirsiniz.

Eskimiş fayanslarınıza renk katmak için birbirinden güzel desen ve resimleri olan tepsilerden faydalanabilirsiniz. Tepsilerinizi özellikle fayanslarınızın eskimiş yerlerine denk gelecek şekilde dayayarak mutfağınızda hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Mutfakta pratik  fikirlerde dolaplarınızı istediğiniz renk boyayarak ve  kulplarını değiştirerek de onlara yeni bir görüntü kazandırabilirsiniz.

Mutfağınızda abajurlar, küçük tablolar, taşlı avizeler, mumluklar ve çiçekler kullanarak onu soğuk görünümlü bir havadan daha çok insanın içini ısıtan bir havaya kavuşturabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir