EV DEKOR

Ev dekorasyonunda eski bavullara yer verin

ev_dekorasyonunda_eski_bavullara_yer_verin-0

Yoksa eski bavulunuzdan kurtulmayı mı planlıyordunuz? Peki, onu biraz da amacının dışında kullanmaya ne dersiniz?

Siz de eski bir bavula sahipseniz şanslısınız. Çünkü vintage bavullar dekorasyonun önemli bir parçası haline gelmiş durumda. Vintage bavulunuzla yapabileceğiniz sehpa, puf ya da raflar evinize farklı bir hava katabilir.

İşte vintage bavullar ile yapılabilecek dekorasyon önerileri…

– Birkaç bavulu üst üste dizerek bir kompozisyon hazırlayabilir, ister dekoratif bir eşya isterseniz de sehpa şekline dönüştürebilirsiniz.

– Vintage bavulunuza ayak takarak komidin, sehpa ya da konsol yapabilirsiniz. Sehpa, konsol ve komidin olarak kullanılacak vintage tarzı eski bavulların evinizde yaratacağı etkiye inanamayacaksınız.

14399717020.19350600

– Eski vintage bavullardan yapılan mobilyalar arasında en çok ilgi çekenlerden biri de puflar ve küçük koltuklardır. Renkli, nostaljik ve sıra dışı tasarımlarıyla salonunuzun, oturma odanızın veya yatak odanızın ayrılmaz bir parçası haline gelebilir. Aynı zamanda eşya saklama ve organize etmenize yardımcı olacak depolama görevi de görecek şekilde de kullanılabilirler.

– Vintage bavulları dolap, makyaj masası ya da makyaj dolabı şekline de dönüştürebilirsiniz. İç kısmına ekleyeceğiniz birkaç raf ve ön kısmından açacağınız bir pencereyle de portatif bir amerikan bar elde edebilirsiniz.

– Kitaplık şeklinde de kullanım sağlayan bavulları ortadan ikiye keserek duvarlarınızda raf haline getirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir