MODA

En Şık Anne Adayları Defacto’da

defaktoİlkbahar ve yaz aylarını rahat geçirmek isteyen anne adayları için yeni bir koleksiyon hazırlayan DeFacto, kaliteli ürünleri ve uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Stil sahibi ürünleri ile anne adaylarını şımartmaya hazırlayan DeFacto, Hamile Koleksiyonu’nda şıklığı ve rahatlığı bir araya getiriyor.

Güneşli günlerin gelişi ile beraber değişmeye başlayan vitrinler DeFacto’nun Hamile Koleksiyonu ile canlanıyor. Sıcak günleri ‘rahatlıkla’ atlatmak isteyen anne adayları, markanın yeni koleksiyonunda yer alan birbirinden şık hamile ürünleri ile özel dönemini tamamlayacak.

Stil sahibi anne adayları için ‘cool’ bir seri…

Renk paletinde haki,vizon, navy ve kırmızı tonların hakim olduğu Hamile Koleksiyonu’nda desenli apolet detaylı gömlekler ve taytlar öne çıkıyor. Son dönemin vazgeçilmezi büyük cepli cigarette ve İspanyol paça pantolonlar ise stil sahibi anne adaylarının tercihi oluyor.

Rahat kesimleri ve penye bel detayları kullanım kolaylığı sunan pantolonlar, cıvıl cıvıl renkleri ile konfor sunan babetler ve kanvas sneakerlar ile kombinlenerek anne adaylarının yoğun günlerde yorulmasına engel oluyor.

Anneliğin sırrı pembe ve mavide gizli…

İsimlerinden de anlaşılacağı gibi hamilelerin en çok karşılaştıkları renkler olan bebek pembesi ve bebek mavisi, DeFacto Hamile Koleksiyonu’nda da yerini alıyor. Çiçek desenli tunikler ile bahar aylarını getiren anne adayları dantel ve deri detaylı bluzlar ile şıklıkları tamamlıyor.

Eşofman altı, kapri ve şortlar anne adaylarına evde de rahatlık sunarken, hamile giyiminin vazgeçilmezi baskılı tişörtler ise esrpili paylaşımları ile eğlendiriyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir