Dünyanın lider gevrek ekmek markası Wasa, 27 – 29 Haziran tarihleri arasında, bu yıl dördüncüsü Hacettepe Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri Mezuniyet Sonrası Eğitim Programları”nda katılımcılara sağlıklı lezzetler sundu
Sağlıklı beslenmek isteyenler için üretilen, 2000 yılında Türkiye pazarına giren İsveç’in geleneksel ekmeği tam tahıllı Wasa, 27 – 29 Haziran tarihleri arasında “Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri Mezuniyet Sonrası Eğitim Programları” süresince bar, sandviç ve gevrek ekmek çeşitleriyle diyetisyenlerin lezzet durağı oldu.
2007 yılından bu yana Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nün iki yılda bir düzenlediği programda tüm ürün çeşitlerinin tanıtıldığı Wasa standı yoğun ilgi gördü. Tam çavdar ekmeğinden üretilen ve bu sayede lif, vitaminler ve mineraller bakımından son derece zengin Wasa bar, sandviç ve gevrek ekmekleri hem lezzetli hem de sağlıklı bir alternatif oluşuyla katılımcılardan tam not aldı.